Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bloed uit mijn mond

14 jaar geleden

Ik droomde dat ik niet goed werd ik viel flauw in mijn droom en ik viel neer op de grond maar ik werd door de mensen om me heen wakker gehouden zodat ik niet helemaal weg kon vallen. Later werd ik zo ziek in mijn droom dat er zelfs allemaal bloed uit mijn mond kwam. En ook stukken (de grote en het materiaal van aardappelschijven) met bloed dat steeds maar uit mijn mond bleef komen, ik kreeg het er zelfs met moeite elke keer uit dat ik het met mijn handen er uit moest halen! Ik vind dit zo een rare en enge droom.. Weet iemand wat dit kan betekenen? Ik droom wel vaker dat er iets in mijn keel vast zit en dat ik het eruit wil halen maar het lukt dan niet! Echt een verschrikkelijk gevoel is dat! Hopelijk reageert iemand..

Alvast bedankt,

14 jaar geleden

Alsjeblieft, kan iemand me helpen?

roxanne
14 jaar geleden

hallo sanne ik heb dit soort dromen ook gehad het feit dat je je niet goed voelt in je droom staat soms voor een moment van zwakte waar je het zelf niet mee eens bent en waar je lichaam en dus ook je onderbewustzijnde zich hiertegen verzet.
ikzelf ben een erg gesloten persoon en praat bijna nooit over mijn gevoelen ik krop dus alles op ik droomde zelf dan dat mijn keel vast zat en dat ik niets kon zeggen en dat mijn mond niet meer open ging en dat ik moest overgeven ik zou zeggen mischien heb je er iets aan maar mischien ook niet probeer bij jezelf te bedenken iets dat je niet durft te zeggen en dus voor jezelf houdt en probeer het er voorzichtig over te hebben met een ouder of zus broer (vertrouwens persoon) die dicht bij jou staat en die je echt vertrouwd

groetjes roxanne