Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droombetekenis

21 maart 2011

Hallo Allemaal,

Ik heb al 2 keer een hele rare droom gehad en ik zou willen weten wat het misschien kan betekenen.

In de eerste droom was ik op vakantie bij een tropische eiland en ik had een kleine dochtertje van ongeveer 1 een half. Ze kon al een beetje lopen. We waren in een soort van stad en ik draaide me om en ze kwam met open armen en met haar vingers bewegend naar me toe en riep mam,mama. Ik deed haar in een kinderwagen dat helemaal vol was met spullen en speelgoed dat ik voor haar had gekocht.

In de tweede droom wat ik gisternacht had gedroomd had ik weer een dochtertje van ongeveer 1 deze was wel iets jonger. Ik stond met me tante te praten het was herfst of winter en ik zag mijn dochtertje langs komen in een kinderwagen maar er was niemand die haar vooruit duwde. Toen rende ik er maar achteraan en pakte haar en ging in een winkel waar ze een baby afdeling hadden waar ik haar kleren uitdeed haar insmeerde met zwitsalcreme overal en haar andere roze met witte kleren aandeed en haar haren kamde ik ook en deed er een roze strikje in. Daarna liepen we uit de winkel en werd ik wakker.



Het raarste hiervan is dat ik in het echt geen dochtertje hebt, en ook niet zwanger ben, en de meisjes waren niet hetzelfde in beiden dromen.


Groetjes Loca

liefde
21 maart 2011

Hey Chriepy,

het kan zijn dat je schoonzus je straks echt komt vertellen dat zij zwanger is. Persoonlijk denk ik dat zij emotionele bagage met zich mee draagt waar zij eigenlijk van afmoet.

Winnie
25 maart 2011

Heehee,
Even een vraagje, ik ben de laste tijd erg close met een jongen, soms twijfel ik we eens of ik speciale gevoelens voor hem heb, ik ben iemand die vij veel met jongens om gaat.
Maargoed ik droomde dat ik zwanger was van hem, dat het was gebeurd zonder dat ik het wist op de fietstweedaagse (2 dagen met school op de fiets camperen) Ik snap er echt niets meer van, we bleven er allebei erg koel onder en we vinden het helemaal niet erg. Maar alleen iedereen op school deed raar tegen me, leraren zeurden dat zij het wilden zodra ik was bevallen, vrienden klaagden er over dt zij het wilden. Dus wij (ik en die jongen) vluchtten naar een camping, waar ik toen ik een zwembad ben bevallen.
Het is echt heel raar!
Vooral omdat ik nooit rare dromen heb, ook niet over hem, en vooral het feit dt ik niet verbaast was om te horen dat ik wanger was, ik ben pas 14, ik zou het vreselijk vinden als het echt zo zou zijn!
Ik hoop dat iemand me kan helpen ;)

CS
31 maart 2011

ik heb gedroomd dat ik ruzie had met mn vriend, in mijn droom zag hij er alleen wel anders uit. Hij wilde niets meer met me te maken hebben en gooide dingen naar me, we hebben alleen nog nooit ruzie gehad in het echt. wat betekend dit?

ChantalO
30 mei 2011

Hallo!

Ik droom heel vaak 3 dromen.

1. (Ik weet niet hoe ik er in terecht kom) ik zweef dan in een soort gat of tunnel met allerlei kleuren en vormen en er komt maar geen eind aan, totdat mijn wekker gaat.

2. Ik word achterna gezeten (ergens onbekends, in mijn werkomgeving of thuis) door een monster vaak heeft hij dan een voorwerp waarmee hij wilt gooien (laatste keer was een dobbelsteen, ja klinkt heel raar maar ik was er bang voor) Ik wilde ervoor wegrennen maar ik kwam niet vooruit, ik trek me aan alles wat ik kan vinden vooruit, dat gaat dan heeeel langzaam. dat vooruit komen duurt ook totdat ik wakker word.

3. Ik ben een soort menselijke attractie. ik kan namelijk vliegen. het duurt ook altijd de hele nacht. gewoon iedereen op me rug nemen en een stuk vliegen.

Ik klinkt krankzinnig maar ik zou heeel graag de betekenis hiervan willen weten.

Ik heb trouwens ook heel vaak dat ik iets droom en dat het na een maand of 2 uitkomt. als het dan gebeurt (die paar maanden later) heb ik zo'n dejavu gevoel. de laatste keer waren we in het dolfinarium en zaten we op het teras. ik kende de vrouw niet. een maar maanden later bleek het iemand van de andere kant van nederland te zijn die me vader op het internet had ontmoet.. Ben ik helderziend ofzo??

dusan
30 juli 2011

yeepz ollemoale

ik heb gedroomd over de dwaze bebeto in mijn kast en ik was zo verschoten dat mijn ogen ervan verblind waren omdat hij zo lelijk was en zo dwaaaz en ik schoot wakker phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hore shore:p
dusan kostic

unknowed
3 september 2011

hoi iedereen

ik vroeg me af of iemand me kan helpen met de droom van mijn moeder
mijn zus woont bij vader en ik bij moeder en mijn moeder had vannacht een droom waarin een man/jongen haar haar mobiel kwam brengen (we waren aan het zwemmen) en ze kreeg helemaal in paniek mijn zus aan de telefoon maar ze hoorde niet wat ze zei want er was veel geschreeuw en geroep ook door de telefoon van mijn zus helemaal in paniek en van mijn vader die dingen riep. ik hoop echt dat iemand mij en mijn moeder kan helpen met deze nachtmerrie want we weten het echt niet meer.

unknowed

Puma
8 oktober 2011

- ik droomde vannacht dat mijn partner mijn auto ingeruild heeft voor een nieuwe (maar kleinere) auto in de kleur metallic goudbruin. Tevens droomde ik over mijn ex ( met wie ik al 16 jaar gescheiden ben). In de droom was hij overal met ons kind alsof er een omgangsregeling was, wat in het echt niet zo is vanwege niet toegestaan door de rechter vanwege verschillende reden. (en wat vreemd was, was dat mijn kind in de droom nog heel klein was). Mijn ex en ik kibbelden en vochten ook in de droom. Hij deed zoals altijd of hij de baas en deed waarin hij zin had met de omgangsvorm.

Dit is echt een rare droom omdat het in het echt niet zo is dat deze zaken spelen. Mijn ex en ik praten niet en hebben helemaal geen contact meer.

Alvast dank! gr pumaatje

Droombetekeniszoeker
12 december 2011

Hey,

Ik weet niet of ik ooit antwoord zal krijgen, volgensmij is er al een tijdje geen bericht geplaatst.
Toch vraag ik me af wat mijn droom betekende.
Ik was samen met twee jongens die ik in het echte leven ken. Één waar ik verliefd op ben/was maar hij heeft een vriendin waardoor ik dus afstand probeer te houden en de ander (waarvan ik niet zeker weet dat hij het was) is een normale vriend
We waren voor een muur en we vluchtten voor iets. De muur was hoog, en heel oud, zoiets als in de middeleeuwen. Het had ook een lichte kleur.
Op de muur komen was geen probleem, je kon gewoon een trap op maar eraf kon niet. Ik zag in mijn droom flashbacks van andere oude reizigers die het lang geleden waren gelukt om van de muur af te komen, maar hun touwen en alles waren al kapot en dus niet meer te gebruiken voor ons. Dus we zaten eigenlijk een soort van vast, een andere weg zochten we ook niet.
Springen was te hoog en mocht vaag genoeg niet, mijn vriend probeerde het maar het was alsof hij teruggesleept werd. Hij kwam in het water terecht en was gewoon weer door de lucht terug op de muur gebracht. De andere kant van de muur was een zee, je zag alleen maar een stukje zand en dan zee. Geen bergen, niets.
Oke.. op een of andere manier kregen we een soort aanwijzingen? Maar niet duidelijk genoeg en toen werd ik wakker.

De dag erna (of twee dagen) droomde ik dat ik mijn normale vriend kuste, en dat ik verliefd op hem was.
(Dat is dus een andere droom)

Iemand enig idee? Ik onthoud mijn dromen niet zo supergoed meestal, maar deze twee waren wel helder.

Trouwens ik ben een meisje van 16 jaar haha.
Groetjes!

KimberlyxH
28 februari 2012

Hoi,
Ik droom bijna altijd over speeltuinen, glijbanen, of zwembaden.
En ik wil graag weten wat het betekent.
Op deze site staat dat ik meer tijd moet vrijmaken voor leuke dingen,
maar dat doe ik altijd al.
Weet iemand waarom ik dit steeds droom?
-
ik had laatst gedroomt dat mijn telefoon zou kapot gaan.
2 dagen later was hij kapot.
is dit toeval?

x

abygail
28 februari 2012

hallo iedereen.
al een tijdje droom ik rare en aparte dromen.
misschien dat jullie mij verder kunnen helpen met de betekenis.

die nacht droomde ik heel raar want, ik was thuis en stond in de hal bij de voordeur. het was al donker dus je kon jezelf zien in
de deur, toen ineens zag ik een enge demon in de deur naar me lachen. hij was zwart en mijn lengte á 1,67. hij leek op een soort
konijn maar toch vogelachtig, z'n ogen waren vurig rood en z'n tanden vlijmscherp. door de schrik, schrok ik wakker.

de volgende nacht droomde ik dat ik in een groot landhuis was waar alleen maar goeie spoken waren.
het was een groot feest en ze vroegen of ik ook zou komen. ik zag ze als familie en kende ze al best wel lang.
ze waren niet echt met veel á 7 spoken. ze waren gekleed als de mensen uit de middeleeuwen. het waren
vooral vrouwen die daar waren. me moeder belde me nog op om te vragen waar ik was, ze vond het niet erg
dat ik daar was want ze kende deze spoken. op het moment dat ik me moeder vertelde er zijn maar een paar
spoken hier, klonk er door me mobiel een zwaare enge stem die zei: weet je het zeker. daarna werd de verbinding
verbroken en alle lichten gingen uit. de goeie spoken werden bang en gingen weg. ik was erg bang, omdat het leek
allemaal zo echt. helemaal aan het einde van de andere kant van de hal zag ik iemand staan. het leek op een man.
maar toen ik beter ging kijken werd ik alleen maar banger en banger. ik zal een beschrijving geven hoe hij/het eruit zag.
z'n benen en voeten waren als een hert, z'n handen als freddy kruger alleen maar scherpe en lange nagels,
z'n hoofd was als een egel, kleine zwarte enge oogje met als haar stekels en z'n neus was al die van een varken.
hij zag dat ik hem had gezien en begon naar me te glimlachen, alleen maar scherpe lange tanden ware te zien.
ineens kwam hij keihard op me afrennen als een cheeta. ik rende zo hard als ik kon weg en school in de WC.
het rare was dat de WC 2 deuren had. 1 aan de rechterkant en 1 aan de linkerkant. dus moest ik beide deuren goed dicht doen.
helaas was er geen slot op de deur en me kracht was nii zo sterk. toen ik de kop van het monster zogezegt door de deur zag gaan
gilde ik het uit, ik wou nog niet dood. het leek zo echt. en net toen hij binnen kwam en naar me grijpte werd ik wakker,

een aantal nachten daarna droomde me tante dat ik in een doodskist lag. ze kwam afscheid van me nemen.
ze zei dat ik opstond uit de doodkist en bleef riepen "ik ben niet dood, ik ben nog niet dood". maar niemand leek
me te horen behalve zij.

de nacht erna droomde ik dat ik naar huis liep. het leek gewoon een normale avond. ineens hoorde ik een raar gehijg achter me.
ik zag een skelet van á 1,50, hij was helemaal van bot maar heel erg lenig. z'n haar was net als rasta maar bestond ook uit bot.
bij z'n keel had hij een munt van goud, dat hield hem in leven. ik rende snel naar huis, het was nog 2 minuut lopen. ik weet niet
wat die skelet van me wou, maar hij wilde me wurgen. ik zag een man z'n hond uit laten en vroeg om hulp. hij pakte de gouden munt
van de skelet en gooide het de andere kant van mij op, zodat ik tijd had om weg te rennen. wat ik wel raar vind is dat de skelet die man
niet aanviel. uit eindelijk stond ik voor me voordeur, ik zocht de sleutel om snel binnen te komen, maar toen ik me omdraaide stond de skelet
al achter me en wurgde me. toen werd ik wakker.

ik weet zelf niet of deze dromen te maken hebben met me epilepsie maar als iemand mij kan helpen met dit te vertalen, zou ik erg dankbaar zijn.
want soms droom ik ook dingen die uit komen en het maakt me best wel bang.

Joseph
31 maart 2012

Beste mensen ,

ik lees hier een hoop dromen waarin wordt gevraagd om een betekenis.Maar je kunt er ook zelf achter komen :)
Door middel van ''lucide'' te worden in je droom.Lucide is letterlijk vertaald in ''helder''.Lucide dromen zijn helderder dan normale dromen en komen vele malen realistischer over.In zo'n lucide droom weet je dat je droomt en kun je doormiddel van dat je eigen droominhoud bepalen , oftewel , je kunt doen wat je maar wilt.Dus op die manier zou je je eigen droombetekenissen kunnen achterhalen!Je denkt nu misschien ; ''waar heeft die het over? Lucide dromen?Maar het is echt zo :) Om lucide dromen te krijgen kun je hetvolgende doen ; Droomdagboek bijhouden : schrijf elke ochtend nadat je wakker wordt (hierbij is het belangrijk zodra je wakker wordt even te blijven liggen en je ogen te sluiten , op die manier komen er misschien beelden van je droom terug waarbij je makkelijker je droom(en) herinnert) je dromen op.Ook al herinner je je eigen nog maar 1 ding uit je droom , schrijft het op want doormiddel van dat kun je makkelijker de rest van je droom terugherinneren.Droomsymbolen : zijn er terugkerende personen die je in je dromen hebt , of droom je vaak dat je bij de bakker bent?Misschien zit je bijna in elke droom in een auto?Dan zou dat een droomsymbool moeten zijn.Met een droomsymbool kun je makkerlijk lucide worden omdat een droomsymbool je duidelijk kan maken dat je droomt.Oftewel , als je Marieke bijna in elke droom tegenkomt kun je je eigen voornemen voordat je gaat slapen te weten dat je droomt als je Marieke tegenkomt.Reality Checks (RC) : RC's zijn handelingen die je voert om te kijken of je droomt.B.v.;1- naar je handen kijken , in een droom zien je handen er zelden normaal uit.Je hebt veel meer vingers , of je handen zijn transparant.Om maar wat te noemen , ikzelf heb meestal twaalf vingers (2extra pinken haha).2- Probeer je vinger door je hand te steken.In een droom gaat ie er meestal gewoon doorheen :)Soms voelt het als water , soms alsof je door rubber prikt :).3- Knijp je neus dicht en probeer te ademen (niet door je mond hè ;)).In een droom kun je gewoon ademen ondank je je neus dichtknijpt.4- Probeer te zweven : spring in de lucht , en als je droomt blijf je gewoon zweven.Ben je nou iemand die zijn dromen niet kan onthouden?Geen probleem , je bent er dan waarschijnlijk ook niet zo mee bezig.Maar wil je het wel?Ok!Koop een dagboek(je) en leg hem naast je bed.Als je eenmaal lekker in bed ligt zeg je tegen je eigen (hardop of in gedachte , maakt niet uit ;)) dat je je dromen zult onthouden.Als het de eerste keer nog niet lukt maak je eigen dan niet druk , geduld is een schone zaak.Mijn eerste droom die ik onthield was bij nacht 3 , dus blijf gewoon doorgaan :)Hoe meer je met je dromen bezig bent , hoe helderder en langer ze zullen worden , daar zorgt je onderbewuste wel voor , die jij in feite bent in een droom :)De RC's (om er over terug te komen) die je normaal gesproken in het echte leven doet zul je als je er even mee bezig bent ook in je dromen doen , iets wat je veel doet in het echte leven komen vaak terug in je dromen.Dus zo kun je doormiddel van je RC's in een droom beseffen dat je droomt!Doe tussen de 10 en 20 RC's per dag , het resultaat zul je ondervinden in je eigen droomwereld ;)Neem je tijd :)Ik ben zelf een lucide dromer en heb er tot nu toe 5 gehad.Ben er nu iets meer dan een half jaar mee bezig en het is echt geweldig.Ik wou dat ik er meer had want je kunt echt werkelijk alles en het is net echt!!Klinkt te mooi om waar te zijn maar het is echt zo!Je bent dit nu aan het lezen , maar ook dit zou een droom kunnen zijn.Ga je morgen op de fiets naar school?Ook dat zou een droom kunnen zijn :)Ok ik heb genoeg verteld , ben je nog steeds geinteresseerd? Ga dan naar ld4all.nl Dat is een (lucide)droomforum waar je alles kunt lezen over lucide dromen en het opwekken ervan.Daarin staat ook meer wat ik verteld heb en is misschien beter uitgelegd.Je kunt je daar ook registeren , als je wilt natuurlijk , of verhalen lezen van andere forumgebruikers.Daar hoef je je overigens niet voor te registreren.De site is in zijn geheel toegankelijk voor iedereen , lid of geen lid.

Met Vriendelijke Groet ,

Joseph.

Joseph
31 maart 2012

Hoi ,

over je telefoon die kapot ging : je had waarschijnlijk een voorspellende droom.Dat is een soort visioen , dus wat je meemaakt in een voorspellende droom zullen ook gebeuren.Zeldzame dromen , dat wel.
Je droomt vaak over speeltuinen , zwembaden en glijbanen.Ga je toevallig vaak naar speeltuinen en zwembaden?Of eigenlijk nooit maar wil je het stiekem wel?Iets waar je naar verlangt maar niet echt naar buiten brengt in het echte leven worden dan in je dromen naar voren gebracht.

Jeanine
19 april 2012

Beste mensen!

Vannacht droomde ik over mijn echte schoonvader, mijn man en ik zaten aan een picknickbankje, geen idee waar!
Wij waren daar net, toen mijn schoonvader kwam aangelopen.
Hij omhelsde mijn man, en vervolgens mij, tot mijn verbazing.
Vervolgens gingen we samen zitten, en hebben we een goed gesprek gevoerd.
Hoe het gesprek afloopt, weet ik niet.. En het onderwerp ook niet, ik werd in die droom wakker.

Nu is het volgende,
Ik ben nu 6 jaar samen met mijn man waarvan 2 jaar getrouwd.
Mijn schoonvader ziet mij niet zo zitten, in de hele relatie heb ik hem maar 3x gezien.
Hij is niet naar onze bruiloft gekomen, en sindsdien heeft hij niets meer laten weten, tot een aantal maanden geleden.
Hij belde mijn man ineens op, en wilde weer contact.
Goed nieuws, alleen moet hij mij erbij nemen, anders wilt mijn man geen contact.
En terecht! Gisteren was mijn man jarig, en mijn schoonvader belde! Mijn man smste hem terug met mijn nummer, en vervolgens hebben zij nog gebeld.
Even later, belde mijn schoonvader naar mij op, het was een kort ongemakkelijk gesprek..

Daarom vraag ik mij af, waarom ik deze droom over hem had.
En waarom is die zo raar en positief!

Help?

AP
19 april 2012

Hallo,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met de betekenis van mijn droom, het is nu ongv. 3 dagen geleden dat ik die had maar ik kan hem steeds niet uit me hoofd krijgen en zie hem nog dagelijks voor me,

ik zat in een huis, was naar buiten gelopen en keek naar een ander huis die tegenover stond. Achter dat huis stond een grote heiskraan die begon te bewegen en viel op het huis, ik weet dat ik daarvan schrok, vlak daarna kleurde de hemel rood/oranje en er kwamen allemaal vuurballen/lichtballen naar beneden/op de aarde, ik raakte in paniek en was naar binnen gegaan om te schuilen.
toen weer naar buiten, de hemel kleurde toen blauw, mooi licht blauw en er kwamen toen allemaal sterren/sterretjes naar beneden vallen op de aarde, ik hoorde dat ook allemaal, het geluid. Toen ik op een gegeven moment in de achter tuin beland was en keek naar de oppervlak van de aarde/grond leek het net de maan zo hobbelig en vlakkig, de kleur was silver chroom achtig met 1 en al spikkels/glitters, alles glitterde, echt alles net kleine diamantjes. in de verte zag ik ook drie bloem soorten maar die ik nog nooit eerder heb gezien en ook niet kan beschrijven ik had het gevoel dat het een nieuw soort was en dat de aarde de nieuwe aarde was, dat gevoel beleefde ik echt waar en intens.

kan me alles heel goed herinneren en het gevoel/geluid ook, en vraag me steeds af wat het betekenen kan?
ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

groetjes,

shari29
20 juni 2012

Gister droom ik dat ik de baby van mijn vriendin hebt gepakt en ging met hem op mijn bed samen met mijn vriend mijn vriending lag te slapen
Maar in mijn droom was de baby een meisje maar in werkelijkheid is de baby een jonge
En ik ging hem leggen op mijn bed die begin te lachen en te babelen tegen mij echt lief
Maar weet je meschien wat de betekenis van dit droom is??

shari29
20 juni 2012

Ik droom ook met een kleine olifant met zo'n lange slurf en elke keer trek
die mijn been met zijn slurf
Weet iemand want debetekenis van die droom is??

1 februari 2013

Hallo allemaal ehm, ik zou graag willen weten
waar mijn droom over gaat, misschien weet 1 van jullie wat het betekend

Even iets kort over deze droom:
Vorige week maandag is mijn tante overleden en ik
heb de heleweek een rouwdienst begravenis etc. gehad
en dat komt dus voor in mijn droom

Toen ik in mijn droom zat , zat ik op een stoel naastmijn vader voor de kist , in de kerk
er zaten ook heel veel andere mensen bij, nou en toen begonnen we allemaal te zingen,
en ging het mis en waren ze allemaal aan het lachen, daarna begonnen ze het opnieuw te proberen en gingen ze zingen,
toen wij later uit de kerk gingen leek het net bij een kuuroord te zijn of een hotel, want het was heel zonnig
en er was een zwembad aan de zeikant van het pad van de kerk naar het hotel. Toen ik opeens in het hotel was
was mijn oom en nicht er ook (man en dochter van mijn overleden tante). Het leek net of wij met zijn allen op vakantie waren, daarnaast had mijn vader allerlei rare dromen in mijn droom over bepaalde bestemmingen waar hij heen moest, dus hij had dat weer gedroomt en wij zijn erachter gekomen dat hij zijn droom achterna ging (dus naar elke bestemming gaat hij heen). Ik wou mee maar het kon niet want ik moest naar school, en dan zou ik eigenlijk vakantie hebben maar dan zou mijn vader al weg zijn. En opeens begon ik keihard te huilen omdat mijn vader opeens wegwas (daarheen dus) en we gingen telkens weer terug naar de kerk om een rouwdienst te houden. Later werd ik wakker met een tranend gezicht

4 februari 2013

Hallo ,
mijn tante is laatst overleden
en nu droom ik 3dagen lang achter elkaar
daar iets over ,zoals rouwdienst van mijn tante, graf bezoeken van iemand en mijn tante
en naar het ziekenhuis omdat er iets is gebeurt want er zat allemaal familie (dat was ook zo toen mijn overleden
tante in het zieken huis lag) maar ik weet dus niet met wie,
ik herriner me weinig van mijn droom maar ik zal zo veel mogelijk vertellen
over die droom. Ik droomde dat ik met mijn vriendin was en ik liep daar te praten
over een jongen, waar ik al 2 maanden mee praat en leuk begon te vinden, daar had ik dus
in het echt ruzie mee gekregen en blijkbaar werd ik terwijl dat ik over hem aan het praten was,
gebeld door hem, maar toen was ik telaat met oppakken. Later liep ik dus naar huis en stond ik ineens in mijn kamer
ik had krullen en deed heel veel haarlak in mijn haar. Toen kleedde ik mij om, alsof ik net mijn bed uit was gegaan,
en had zo'n gevoel dat er iets ergs is gebeurt en liep dus naar beneden en mijn vader en broer liep naar boven. ik wou zo snel mogelijk naar die familie in het ziekenhuis , en ik was dus aan het pingen via mijn blackberry dat die jongen me kon bellen , en weer had ik niet kunnen oppakken, en toen zat ik in de woonkamer te wachten op iets , toen mijn vadder en broer naar boven gingen hoorde ik vanaf beneden dat ze een spel aan het spelen waren , met dobbelstenen en ik was aan het w8en op iets maar ik weet niet wat , en toen werd ik wakker

PLEASE HELP MIJ

4 februari 2013

ik ben dezelfde account/mens als die van nonadeborah

Soof1982
14 februari 2013

Ik droom al een paar keer over het hebben van een affaire terwijl mijn partner in mijn droom niet mijn partner is in het echte leven.
Vannacht droomde ik dat ik ging trouwen met 2 partners en dat ik het de andere partner niet nog niet had verteld.
Ik stond dus in bruidsjurk bij de ene locatie en was in paniek omdat ik mijn ouders ook nog moest vertellen over de andere trouwerij.
Er kwam ook nog een stuk voor met grof vuil langs de weg wat mee moest.
Heeft dit te maken met een eventuele ontluikende biseksualiteit of twijfel ik aan mijn partner.
Ik houd heel veel van hem en het voelt goed hoewel we nu even een dipje hebben na 2 jaar.

Jeannette Beeksma-reitsema
16 januari 2015

Beste medewerker,

Vannacht droomde ik over mijn overleden ouders in de Hemel. Mijn vader zat tegenover mij en mijn moeder stond iets verder van mij af. Op een bepaald moment kwam mijn vader naar mij toe en zette met een krijtje een kort streepje op mijn strikje. Daarna liep hij weg.
Wat zou dit voor betekenis kunnen zijn?

Vr.gr. Jeannette