Ogen niet kunnen openen tijdens een droom en werkelijkheid

Nisha
2 weken geleden

Beste lezer,

Ik heb gister een vage droom gehad. Ik was samen met mijn moeder bij een onbekende jongen. Met wie jongen zou ik blijkbaar trouwen, op een of ander manier wilde die jongen niet meer met mij trouwen. Op dat moment probeerde ik in mijn droom en in werkelijkheid mijn ogen open te doen, maar dat lukte mij niet. Ik ging zelfs in mijn droom mijn oogleden open proberen te doen, maar zelfs dat lukte niet. Ik heb in werkelijkheid mijn ogen even open kunnen doen, maar al gauw vielen mijn ogen weer dicht. Waardoor ik weer struggelde om mijn ogen open te doen.

Ik trouw in werkelijkheid volgend jaar.

Ik wil graag weten wat mijn droom betekent.

Anne.
12 dagen geleden

Hoi Nisha,

Wat jij beschrijft over je ogen niet open kunnen doen klinkt als slaapverlamming, dit heb ik zelf ook op dezelfde manier meegemaakt.

'Bij slaapverlamming is je lichaam gedeeltelijk of helemaal verlamd terwijl je nog wakker bent. Je lichaam luistert dan dus niet naar je hersenen. Het komt in allerlei vormen en maten en bij sommigen gebeurt het eenmalig en bij anderen komt het vaker terug.'

Dit vond ik nog:

'Wordt het huwelijk geannuleerd door je partner? Dan voel je je mogelijk in de steek gelaten door die persoon – of dat nu je echte partner is, of iemand anders in je leven. Misschien voel je je ongewild of onaantrekkelijk, en ben je bang dat je ook overdag in de steek gelaten zult worden.'

Heb je misschien verlatingsangst?

Groetjes,

Anne

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  **  ******  **   ** **   ** 
    ** **  **  **  ** **   ** **   ** 
    ** ** **  **    **   ** **   ** 
    ** *****   **    ********* ********* 
 **  ** ** **  **    **   ** **   ** 
 **  ** **  **  **  ** **   ** **   ** 
 ******  **  **  ******  **   ** **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht