Schoonmaken en opruimen

Lykke
8 maanden geleden

Hallo,
Ik had vannacht een korte droom. Ik droomde dat ik in de ruimte stond die in ons huis de keuken is maar de keuken zelf was in een andere opstelling. (De besteklades zijn in het echt aan de rechterkant van de keuken en die waren in mijn droom aan de linkerkant.)
Ik was de keuken aan het schoonmaken. Van buiten en van binnen dus ik was al het servies en bestek aan het afwassen. Maar ook de keukenkastjes en lades van binnen aan het schoonmaken.
Ik vroeg me af of dat deze droom mij iets wil vertellen omdat ik in mijn droom aan het opruimen en schoonmaken was?

Groetjes van Lykke

8 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Opruimen en schoonmaken is het reinigen van je hoofd. Het voorkomt chaos en creƫert overzicht. De keuken staat voor huis en haard, wat betekent dat je heel veel waarde hecht aan gezelligheid en familiewarmte. De kastjes die je schoonmaakt staat voor updaten en resetten van goede en minder goede herinneringen. Met bestek maak je je handen niet vies aan voeding. Dit gaat om geestelijke voeding. Je komt liever niet aan het onbekende. De besteklades aan linkerkant staat over overigens ook voor de onbekende kant.

Lykke
8 maanden geleden

Dankjewel Esme. ????

Lykke
8 maanden geleden

Sorry voor de vraagtekens. Autocorrectie.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  **  *******     ** **   ** ******** 
 ***  ** **   **    **  **  **  **   ** 
 **** ** **        **  ** **  **   ** 
 ** ** ** ********     **   ***   ******** 
 ** **** **   ** **  **  ** **  **    
 **  *** **   ** **  **  **  **  **    
 **  **  *******  ******  **   ** **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht