Verdrinken

9 maanden geleden

Goeiemiddag,

Vanacht heb ik een hele rare droom gehad en ben benieuwd wat het betekend...
Ik liep in een bos, mn vriend was er ook. Er waren een jongetje en meisje aan het zwemmen, ik zag alleen het meisje en vond haar heel schattig mooi. Ik keek nogmaals en ze was aan het verdrinken, ik schrok en wilde haar eruit halen maar ze zonk en net als bij ijs kon ik er niet in springen anders zou ik ook verdrinken zei mn vriend. Draaide me om en begon te huilen. Er kwam haar moeder die haar zocht, ik was boos op haar dat ze haar dochter uit oog was verloren. Later was ik op ander werk wat ik vroeger ook deed en ik ging het toch zeggen wat er was gebeurd.
Is dit een verwerking van mezelf?
Groetjes!!

9 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je vriend manifesteert je in je droom, omdat je veel steun aan hem hebt. Je bent niet graag alleen. Het bos staat symbool voor vernieuwing en vergankelijkheid. Het jongetje en meisje zijn ook weer twee tegenstellingen. Het symboliseert ook weer vernieuwing en nieuwe kracht. Het zwemmen van de kinderen is een spiegel van jezelf. Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties (water staat nl. voor emotie) aan het onderzoeken bent. Deze droom zou aan kunnen geven dat je op zoek bent naar een of andere vorm van emotionele ondersteuning. Verdrinken staat voor emoties of verdrongen gevoelens die terugkeren wat kan voelen als het achtervolgen. Het orden van deze gedachten of emoties is noodzakelijk, want het kan zijn dat je toe bent aan vernieuwing en nieuwe kansen/uitdagingen.2 keer bewerkt. De laatste keer was 9 maanden geleden door Esme.

9 maanden geleden

Dankjewel Esmee, klopt idd ben aan het onderzoeken!!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  **  ******  ********  ******* 
    ** ***  ** **  **   **   **   ** 
    ** **** ** **      **   **   ** 
    ** ** ** ** **  ****   **   ******** 
 **  ** ** **** **  **   **      ** 
 **  ** **  *** **  **   **   **   ** 
 ******  **  **  ******    **   ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht