wolk is omgekeerd grasveld

9 maanden geleden

Een hele donkere, zwarte wolk hing in de lucht en kwam mijn kant op. Ik dacht dat het zou gaan regenen. Toen de wolk dichterbij kwam was het helemaal geen wolk, hij kwam steeds lager en lager en toen zag ik dat het 'n dikke plak aarde met gras was. Het gras zat aan de onderkant. Omdat het omgekeerde grasveld steeds lager kwam, bleef 'n hele grote plak hangen achter de afscheiding van mijn terras en lag dus bij op de grond. Ik dacht op dat moment van dat komt goed uit, dat kan mooi in mijn voortuin want daar zit heel veel onkruid in.

9 maanden geleden

Een donkere wolk staat voor een depressie. Onkruid zijn irritaties. Er is verversing nodig om een nieuwe start te maken. Het gras zorgt voor motivatie van successen behalen. De mooie voortuin staat voor rust. Door een positieve instelling komt het goede jou kant op.1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 maanden geleden door Esme.

9 maanden geleden

Dankjewel!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ******** **   ** ******** **   ** 
 **   ** **    ** ** ** **  **  **  ** 
 **   ** **    ** ** **   **   ** **  
 ********* ******  ** ** **   **    ***  
 **   ** **    ** ** **  **    ** **  
 **   ** **    ** ** **  **    **  ** 
 **   ** ********  *** ***   **   **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht