Oren en wonden

10 maanden geleden

Vanacht had ik 2 dromen, de eerste ging over mijn oren, er werd naar gekeken maar er was niks te zien. Het was helemaal leeg van binnen...
(nu dacht ik er wel eergister aan druppels te gaan halen voor de jeuk)

Mijn vader had een wond op zijn been, een dikke snee met blied zag ik. Ik stond achter hem om zijn been te verbinden. Ineens zag ik een dikke snee op zijn nek zo breed dat ik die niet durfde te verbinden maar liever zo snel mogelijk naar ziekenhuis wilde. Echt super vervelend gezicht was dit.

Groetjes Ellen

10 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Oren zijn om te luisteren. Er wordt naar je geluisterd, maar kunnen je niet begrijpen of word je niet serieus genomen. Jeuk staat voor irritatie.

Je vader is je steun. Een been moet het lichaam dragen. Een wond en bloeden aan zijn been staat voor krachtverlies. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want ook de nek is beschadigd. Daar rust zijn hoofd op, wat staat symbool voor het denkvermogen. Het ziekenhuis betekent, dat iemand graag geholpen wilt worden.

10 maanden geleden

Dankjewel, en mijn vader staat dan symbool voor de mannelijke kant in mijzelf toch?
Groetjes!!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  **  *******  *******  ********  **   ** 
 ** **  **   ** **   ** **   ** **   ** 
  ****  **     **   ** **   ** **   ** 
  **   ********  ******** ********  **   ** 
  **   **   **     ** **     **  ** 
  **   **   ** **   ** **      ** **  
  **   *******  *******  **      ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht