Droom broodje wormen

Sissi
10 maanden geleden

Hoi ik droomde dat ik een broodje wormen at en dat er een vrouw op me af kwam die erg huilde en ik was haar aan het troosten. Weet iemand wat dit zegt? Of is het te weinig info. Kan natuurlijk

10 maanden geleden

Eten is geestelijke voeding tot je nemen. Wormen zijn aaseters en daarom staan deze symbool voor irritaties. Er vreet iets aan je. De vrouw in je droom is een spiegel van jezelf. In de droom huilt ze en wil je haar troosten. Je wilt eigenlijk jezelf opbeuren. Het accepteren en plaatsen van je gevoelens zorgt voor ontwikkeling. Stap voor stap kan het je verder brengen. Maar er is ook iets positiefs aan de wormen. Het is een beetje abstract, maar wormen ruimen op en dan kun je weer met een schone lei opnieuw een nieuwe fase ingaan.

Sissi
10 maanden geleden

Hoi Esme dank. Je wel. Ja ik ben dingen aan het loslaten en verwerken. En ik ben inderdaad met iets bezig wat mij doet piekeren. Dus dat klinkt heel logisc. En ik heb ook verdriet op dit moment. Dank je wel!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  **   ** **   ** **   ** 
 **   ** **   ** **   **  **  **  ** ** ** 
 **   ** **   ** **   **  ** **  ** ** ** 
 ********* ********  *********   ***   ** ** ** 
 **   ** **   ** **   **  ** **  ** ** ** 
 **   ** **   ** **   **  **  **  ** ** ** 
 **   ** ********  **   ** **   **  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht