zwanger

Naya
10 maanden geleden

Hi,
ik droomde vannacht dat ik zwanger was. Het leek echt alsof t echt was, Ik had echt een hele grote buik, en zou al over paar maanden bevallen. Mijn ouders vonden het eigelijk niet goed dat ik op zo’n jonge leeftijd al moeder aan het worden ben. (Ik ben 16, en in mn droom was ik dat ook). Maar mn moeder wilde ook niet dat ik abortus deed, dus ze gaf mij de kans om moeder te zijn op zo een jonge leeftijd. (Btw op school droeg ik oversized kleding zodat mijn buik niet opviel)

Ik mocht niet aan iedereen vertellen dat ik een kind heb, anders werdt mijn reputatie verpest en bracht ik ook schande in de familie. (Bijvoorbeeld alleen mijn gezin weet het, en een paar vrienden verder niemand).

Later was ik bevallen, het verzorgen van mijn kind ging goed alleen was het wel een beetje moeilijk ja, en ik wist niet wie de vader is van het kind maar ik zou daar nog onderzoek voor doen. Alleen toen werdt ik wakker haha

Weet iemand misschien wat dit kan betekenen ? Ik heb nog nooit zoiets gedroomd over mezelf

Reageren

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  ******  ******** ********  **   ** 
 **    **  **  **    **   **  **  ** 
 **    **     **    **   **  ** **  
 ******  **  **** ******  **   **   ***  
 **    **  **  **    **   **  ** **  
 **    **  **  **    **   **  **  ** 
 ********  ******  **    ********  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht