Vriend en sauna

Sissi
10 maanden geleden

Hoi. Vannacht weer een aparte droom. Mijn vriend Reed in de auto ik zat naast hem. Hij reed de ingang van een sauna binnen maar daar kon geen auto doorheen dus we zaten vast. Ik waarschuwde nog maar hij reed toch de auto vast. Ik ging toen praten met de vrouwelijke directeur en die zorgde dat de auto toch los kwam en daarna was de ingang van de sauna en de sauna helemaal veranderd in een prachtige plek met een sjiek restaurant met felgroene tafelkleden en veel mensen. Van te voren was het een bedompte plek in mijn droom. Kan iemand hier iets over zeggen?

Sissi
10 maanden geleden

Oh en als iemand reageert. Ik reageer altijd terug.

10 maanden geleden

Ik zal er zondag naar kijken. Dan ben ik weer thuis.

10 maanden geleden

In de sauna kun je oververhit raken. Dit kan slaan op het temperament van je vriend. Je zou er minder van aan moeten trekken en meer op je eigen mening af gaan. Zo raak je niet te afhankelijk van hem of dans je niet naar zijn poppen. De vrouwelijke directeur staat voor mannelijke kracht, overwicht, girlpower en een balans daarin. Zodra je dit meer kan ontwikkelen zal alles om je heen veel fraaier uit zien, zoals een sjiek restaurant die goed draait. Je zult een meer ontspannen gevoel in jezelf kunnen creƫren, wat beter is dan een benauwend gevoel.

Sissi
9 maanden geleden

Lieve Esme dank voor je reactie. Ik ben op vakantie vandaar wat later. Je uitleg is heel helder zo ervaar ik het ook. Ik zit nogal vast in mijn relatie maar dit klinkt heel logisch. Dank je wel!

Sissi
9 maanden geleden

Lieve esme ik zie nu dat het 9 dagen geleden is. Dat is wl erg lang. Mijn welgemeende excuses. Ik heb nog een paar keer gekeken en toen er geen reactie kwam dacht ik dat jij wellicht tijdelijk niet op het forum was. En daarna werd het druk want wij gingen met vakantie. En toen had ik geen bereik. Nu gelukkig wel. Hopelijk ben je niet boos....

9 maanden geleden

Nee hoor. Ik ben niet boos. Er gaan zoveel dromen voorbij, dat ik de namen ook niet meer zo goed weet. Maar ik leg de laatste tijd niet meer zo veel uit, vanwege de reden dat er bijna geen reactie is na mijn uitleg. Ik ben nu wat makkelijker geworden en leg af en toe wat uit, wanneer ik daar zin in heb of wanneer ik de droom interessant vind.

Sissi
9 maanden geleden

Hoi Esme bedankt voor je reactie. Ik leg zelf ook al jaren dromen uit maar ik merk dat jij weer andere zaken benadrukt die ik niet zie. Vandaar dat ik jouw uitleg erg waardeer. Maar ik begrijp waarom je het zo doet. Het moet wel leuk blijven om te doen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ********    ** **   ** **  ** 
 ** **  **       ** ***  ***  ** ** 
  ****  **       ** **** ****  ****  
  **   ******     ** ** *** **   **  
  **   **    **  ** **   **   **  
  **   **    **  ** **   **   **  
  **   **     ******  **   **   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht