Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat betekend deze droom.. wie kan mij helpen..

wendy
14 jaar geleden

hallo iedereen,

Vanacht had ik een hee rare droom.
Ik besef nu dat het waarschijnlijk een Lucide droom was..
Zo ging de droom voor mij..

Ik heb een zwartee kitten..

'ik zie overal me kat zeker wel 10 katten in me slaapkamer ik ben wakker ik d8 dit klopt niet ik ga naar Coby me huisgenootje.. ik wil t licht aan doen om te kijken en doe t aan uit aan uit maar zie t nie want ik droom.. ik loop na de keuke daar weer licht aan uit aan uit en ik zie nog niks want ik droom.. dan besef ik dat ik droom en val in slaap op de grond in de keuken..

Dit droomde ik denk ik want weet nog steeds niet of ik echt aan de wandel was gegaan.. Werd wel gewoon wakker in me bed dus denk t niet..

Ook droom ik veel over mijn overleden moeder .
Dat ze wel in me dromen is msar ik kan dr niet bereiken..

Hoop dat iemand mij kan helpen was er beetje ondersteboven van hihi..

Groetjes Wendy

14 jaar geleden

Hoi Wendy

De kat is in de droom niet altijd het lieve spinnende huisdier. Vaak heeft de kat in de droom iets duivels en is het de begeleider van de boze heks. Toch heeft de kat in de droom maar weinig met duivels en demonen te maken. Meestal heeft zij een seksuele betekenis, maar zij staat ook voor ongebondenheid, onverwachte wendingen, eigenzinnigheid, voorzichtigheid, sluwheid, gluipergheid, geluk en ongeluk.

De 10 staat voor het begin van iets nieuws, de 0, dat eigenlijk geen getal is, wijst op eenzaamheid maar kan ook op perfectie duiden. In combinatie heeft de 1 en de 0 ook met bezit en carrière te maken. De 10 zou bijvoorbeeld aan kunnen duiden dat een bepaalde periode achter de rug is en dat er nu een nieuwe periode begint.

De slaapkamer is de plek waar we vrijen en waar ons eigen ik in de huid van een ander kan kruipen. De slaapkamer is de plek van liefde maar ook van liefdesverdriet. Verder duidt de slaapkamer soms op de nodige rust die we moeten nemen, maar soms ook op ziekten.

In de keuken wordt ons voedsel bereid en is dus de bron van onze energie. De keuken staat dan ook symbool voor het voedende in onszelf. In de keuken van onze droom vinden psychische veranderingen plaats.

Het klinkt misschien raar, maar veel mensen dromen in hun droom dat ze dromen. Soms is het een vals ontwaken waarin ze denken in slaap te zijn gevallen waarna ze al snel beginnen te dromen, vaak angstig. Soms lijken ze even wakker te schrikken.

De vloer verschijnt eigenlijk maar zelden in onze droom. Pas als we over een bepaalde ondergrond lopen merken we in de droom op waarover we lopen. Verschijnt de vloer toch in de droom dan is deze zeer belangrijk. Meestal is de vloer in dat geval een scheiding tussen het bewuste en onbewuste.

Even nog dit, eet je wel genoeg en ook genoeg rust die je nodig hebt?

Zo maar een paar woorden, misschien heb je er wat aan kijk maar.

Groeten H@ns.

14 jaar geleden

ik eet wel genoeg en ik slaap ook goed hoor maar iig geval bedankt het kan wel kloppen dat ik aan een nieuwe periode begin heb me verleden losgelaten