Baby verdrinkt bijna

Helene
Vorig jaar

Ik droomde dat ik in het huis van iemand anders was, maar niet vreemd voor me. Er waren 2 kinderen, een oudere, soort van gehandicapte jongen en een heel jong kind wat qua leeftijd zweefde tussen baby en peuter. Besloten werd (met vol vertrouwen dat dit goed ging) dat zij beiden samen in bad zouden gaan en dat was allemaal oké. Toen ik bij het bad aankwam stapte het oudere kind ineens uit, waarmee het (opeens heel kleine en hulpeloze) babytje snel wegzakte in het water, het water werd ook veel dieper dan een normaal bad en ik zag het allemaal gebeuren maar kon niet direct ingrijpen. Het gebeurde binnen handbereik, maar ik kon de afstand er naar toe nauwelijks overbruggen, alsof iets me tegenhield. Uitendelijk lukte het en het tere lichaampje zag er levenloos uit. Ik probeerde van alles (maar was ook bang om iets kapot te maken) en blies uiteindelijk wat adem in en toen lukte het tot mijn heel grote opluchting. Er kwam meer water uit het lichaampje dan mogelijk zou kunnen zijn maar ik was zo opgelucht dat het gelukt was.
Het oudere kind was volledig uit beeld verder.
Het waren niet mijn kinderen en ondanks dat het besluit om in bad te gaan, goed bevonden was en ook logisch, voelde ik mij enorm verantwoordelijk voor het hele gebeuren.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  **  ** **  ** **  ** **  ** 
 **   ** ***  **  ** **  ***  ** **  ** 
    ** **** **  ****  **** ** ** **  
 *******  ** ** **   **   ** ** ** *****  
    ** ** ****   **   ** **** ** **  
 **   ** **  ***   **   **  *** **  ** 
 *******  **  **   **   **  ** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht