ouderlijk huis

Miek
Vorig jaar

Ik droomde dat ik in mijn ouderlijk huis was,ik sliep in mijn eigen oude kamer. Het was nacht en her werd noodweer. Mijn broers waren ergens buiten,ik dacht op het water maar ben dat stukje een beetje vergeten. Ik was bezorgd en keek steeds in het donker naar buiten. Zag alleen maar bliksem en regen. Uiteindelijk kwam iedereen thuis en toen werd ik wakker.

Ik droom regelmatig dat in in mijn ouderlijk huis ben. Ik vraag me af wat deze dromen mijnwillen vertellen?

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het ouderlijk huis is je basis. Hier ben je opgegroeid en gevormd. De oude kamer zijn de herinneringen. Het noodweer is het opkroppen van emoties die te maken hebben met vervelende situaties of herinneringen die je liever wilt vergeten. Het donker is het onbewuste. Bliksem is woede en regen staat voor emoties.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Miek
Vorig jaar

Bedankt voor je antwoord. Als ik het zo lees kan ik me er in vinden. Ik zit na een hevige ziekte periode in een enorm proces van verandering en mentale groei .
Dmv van mijn dromen probeer ik er verder in te komen en hoop ik antwoorden te vinden op blokkades waar ik nog mee worstel.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  **  ******  **  ** **  ** 
 **  **  ** **  **  ** ***  **  ** ** 
  ** **   ****  **    **** **  ****  
  ***    **   **    ** ** **   **  
  ** **    **   **    ** ****   **  
 **  **   **   **  ** **  ***   **  
 **   **   **   ******  **  **   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht