Krokodil

Vorig jaar

Ik droomde dat ik zwevend over water een hondje aan een lijn had die aan het zwemmen was.Er verscheen langzaam een hele grote krokodil die het hondje aandachtig begon aan te kijken. Toen fabriceerde ik in mijn droom een kleinere krokodil die ik tussen het hondje en de grote krokodil kon plaatsen waardoor het hondje veilig was. Wat kan dit betekenen? Alvast bedankt.

Vorig jaar

Zwevend over water is zweven in emoties en buiten de grenzen treden. Het hondje is je trouwe makker, die onbevangen is als een kind. Het hondje is een spiegel van deze eigenschappen. In de middeleeuwen werd de muil van de krokodil het symbool van de hellemond. Naast deze negatieve betekenis heeft het ook een positieve betekenis. De krokodil staat ook symbool voor vruchtbaarheid, water, voorzichtigheid en kennis, bijv. kennis van het tijdstip dat de vloed in de Nijl opkomt. De Nijl werd wel 'het zweet van de krokodil' genoemd.

Vorig jaar

Dankjewel. Dat wist ik niet.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  ******** ******** **  ** **   ** 
 **   **   **    **   ** **  **   ** 
 **      **    **    ****  **   ** 
 ********   **    **    **   ********* 
 **   **   **    **    **   **   ** 
 **   **   **    **    **   **   ** 
 *******   **    **    **   **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht