Tsunami

Emily
8 maanden geleden

Beste,

Een dag of twee geleden had ik 's nachts een droom over een tsunami!

Ik droomde dat ik op vakantie ging met men ouders en kleine zusje. We komen aan in een hotel en er is een meisje die ons daar verwelkomt. Iedereen zelfs ik kende haar, maar in realiteit had ik deze persoon nog nooit gezien. Ze had blauwe ogen, was redelijk klein en had donkerblond haar dat in een dot was gedaan. Later krijg ik een scene te zien:
Uit volgelperspectief zie ik het hotel, erachter grote bergen. Een storm was op komst en het water was al aan de top van de bergen. Bij elke paar seconden kwam er een grote golf water over, maar niemand leek het te merken. Als laatst zie ik men zusje spelen in een kamer met glaze ramen waar de golven telkens hard tegen botsen. Nog steeds geen reactie.

Voor de rest weet ik echt niets meer

Bedankt voor het lezen. Moest je weten waar dit over zou kunnen gaan, zou je dan aub willen antwoorden?

Nog een prettige dag x

8 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je familie is je steun en toeverlaat. Een hotel staat voor rust. Het meisje is populair en is wat jij ambieert. Je krijgt dan uitzicht in helikoptervlucht. En bekijk je een bepaalde situatie van een ander perspectief. De tsunami is een golf van woede en emotie. De golf bestaat uit water en symboliseert emotie; denk aan tranen van geluk of verdriet. De berg is in dit geval een graadmeter van deze emoties. Het staat hoog. Het kan zijn, dat je op je tenen loopt.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **  ** **  ** ******** **  ** 
 **     ** **  **  **  **  ** ***  ** 
 **     ****  ** **    **  **** ** 
 ******    **   *****    **   ** ** ** 
 **      **   ** **   **   ** **** 
 **      **   **  **   **   **  *** 
 ********   **   **  **  **   **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht