was naar de overkant op een brug aan het fietsen

Vorig jaar

was vannacht kilometers hoog aan het fietsen op een zeer lange rechte brug, kon de overkant ervan niet zien was heel ver en dacht, hier komt geen eind aan...
-----------------
was een prachtig blauwe lucht en erg mooi weer..

ik was de enigste op de kilometers-hoge brug en vond het doodseng, heb hoogtevrees en dorst nauwelijks naar beneden te kijken, het water stroomde onder me, geen bootjes.....ik ging gestadig door

hele raar, er was verder niemand, wel toen ik op het einddoel kwam, toen zag ik een groepje mensen die bekend waren van sportief zijn etc.

Vorig jaar

Door te fietsen ben je bezig om in balans te blijven. De rechte brug brengt je naar een nieuwe fase. Je mist alleen de uitdaging en lijkt het dat er geen eind aan komt. Blauw is de kleur van de lucht, de zee en wordt geassocieerd met rust en vrede. Sommige ervaringen (hoge brug) kun je niet of nauwelijks delen met anderen en zou het een eenzaam gevoel kunnen geven.

Vorig jaar

ik heb heel vele behoefte aan stilte om me heen.....is moeilijk

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ********  ******  **   ** 
 **   ** ***  ** **   ** **  **  ** ** ** 
 **   ** **** ** **   ** **     ** ** ** 
 **   ** ** ** ** **   ** **  **** ** ** ** 
 **   ** ** **** **   ** **  **  ** ** ** 
 **   ** **  *** **   ** **  **  ** ** ** 
 *******  **  ** ********  ******   *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht