Bloemen

Renatere
2 maanden geleden

Ik liep met een vriendin (zij liep met haar kinderwagen). Het lijkt niet op NL waar wij wandelen. Op een gegeven moment is er een (lastig t beschrijven, maar ik probeer het): helling die naar beneden gaat van gras, in t midden sloot van rozenblaadjes (vrolijke kleuren en zonder water) en dan weer een helling naar boven van gras.
Ik doe voorzichtig want wil er niet in vallen, lijkt me maar eng.
Ineens duwt mijn vriendin mij en ik val in de rozenblaadjes. Ik dacht dat het water met rozenblaadjes waren, maar er is geen water. (Een metaal plank is eronder.) Ik haal snel wat rozen blaadjes (geel) uit mijn haar en sta op. Voor mij rechts is een jonge vrouw en iets verder links nog een. Ze pakken hun camera en maken foto’s (dat ik ben gevallen daar in de rozenblaadjes). Ik schaam me maar dan meteen weer niet. Want waarom? Ik sta op en de rest kan ik niet herinneren.

Renatere
2 maanden geleden

Aanvulling:

Mijn vriendin was iets vergeten en dus liepen wij terug. Toen kwamen wij dat gedeelte met rozenblaadjes tegen.

Toen ik opstond vond ik het niet leuk dat er foto’s werden genomen. Ik keek steeds weg in de hoop dat ik dan onherkenbaar op de foto zou staan. Ik liep weer terug naar boven. Meer herinner ik helaas niet.

2 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Renatere
2 maanden geleden

Graag Esme!

2 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De kinderwagen staat voor prilheid. De helling is een obstakel of ga je bergafwaarts in een relatie. Rozenblaadjes staan ook symbool voor liefde, passie, vrouwelijkheid en romantiek. Geel staat voor warmte, zon & lente, vergeven, vriendschap en verbondenheid, maar ook jaloezie. Geen water (symboliseert emotie) is niet stilstaan bij een emotie of ontkenning van een bepaald gevoel. De metalen plank is een harde onderkant, dus een pijnlijke val. Je wilt niet op de foto, maar er worden toch foto’s gemaakt. Je wordt hier geschaad in je privacy.

Renatere
2 maanden geleden

Dank u Esme.
Veel betekenissen, ik ga daar eens goed voor zitten.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** **   ** ******** **   ** 
 **   ** ***  ** **   ** **  ** ** ** ** 
 **   ** **** ** **   **   **  ** ** ** 
 ********* ** ** ** **   **   **   ** ** ** 
 **   ** ** ****  **  **   **   ** ** ** 
 **   ** **  ***  ** **   **   ** ** ** 
 **   ** **  **   ***    **    *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht