Benen en knuffel

Zusje
2 maanden geleden

Hoi ik zag vannacht de man op wie ik hevig verliefd ben met hele lange benen. Ik vond hem daarom niet zo leuk meer... Het volgende moment lachen we en geeft hij me een knuffel. Ik worstel erg met mijn gevoelens. Wat betekent dit? Misschien is het te weinig informatie.

2 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Zusje
2 maanden geleden

En Esmee ik zal zeker reageren als je de mogelijkheid ziet om te verklaren met zo weinig aanknopingspunten

Zusje
2 maanden geleden

Esme we waren tegelijk aan het typen. Haha. Ja ik reageer op je uitleg hoor!

2 maanden geleden

Het is eigenlijk wel wat summier. Ik kan er eigenlijk niet veel over zeggen. Verliefdheid komt voort uit projecties. In de link lees je meer: [www.muzera.nl]. Lange benen of groot zijn staat voor macht en kracht. Je verlangt naar aandacht en affectie en versterkt het door je verliefdheid. Verliefd gevoel kan ook verslavend zijn. Hormonen versterken dit.

Zusje
2 maanden geleden

Hoi Esme bedankt ik was er al bang voor. Ik snap het. Ja ik weet dat verliefdheid projecties zijn. Maar ik ben blij met die link. Dan kan ik wat meer erover lezen. De man komt op mij heel krachtig maar soms overdreven trots over. Dat vind ik minder leuk aan hem. Heel erg bedankt

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ********  **   **  ****** 
 ** ** ** ***  ** **   ** **   ** **  ** 
 ** ** ** **** ** **   ** **   ** **    
 ** ** ** ** ** ** ********  **   ** **    
 ** ** ** ** **** **     **  **  **    
 ** ** ** **  *** **      ** **  **  ** 
 *** ***  **  ** **      ***   ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht