Telefoon

Vorig jaar

Ik zat in een tram en mijn telefoon had ik laten liggen. Toen ik uitstapte keek ik door het raam en zag mijn telefoon daar liggen en wilde snel naar binnen rennen maar hij reed al weg. Toen wilde ik er snel achter aan gaan fietsen of rennen alleen ik schoot wakker van de schrik :( wat zou dit zijn?

Vorig jaar

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Vorig jaar

Hier is mijn reactie xx

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De tram is meeliften naar een doel. De telefoon staat symbool voor communicatie. Het kan zijn dat je bepaalde informatie gemist hebt of ben je bang dat je bepaalde informatie mist. Kan gaan om een smartphone verslaving. Het raam is je visie naar de buitenwereld. Fietsen of rennen achter iets aan is achter de feiten aanlopen.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** ********  ******  ******** 
 ** **  **  **  **    **  ** **   ** 
  ****   ** **  **    **    **   ** 
  **    ***   ******  **    **   ** 
  **    ** **  **    **    **   ** 
  **   **  **  **    **  ** **   ** 
  **   **   ** ********  ******  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht