Worm

Lottepoes
2 maanden geleden

Ik droomde dat ik een worm in mijn ontlasting had. Heb onlangs me laten testen op lintworm en die test was negatief dus ik was heel verbaasd en angstig dat er nu toch een ander soort parasiet in mijn lijf zat. Hij kwam er gewoon uit en bleef er maar in stukken uitkomen. Had er geen controle over en had veel werk met het opvangen ervan. Ik was ook nog eens op een openbare plaats. Ik belde naar mijn huisarts en wilde haar direct zien maar de secretaresse zei dat ze geen plek meer had. Ik probeerde haar te overtuigen toch een afspraak voor mij te maken want dat het dringend was. Dat lukte niet en op een gegeven moment stopte het vanzelf met de worm.

Lottepoes
2 maanden geleden

Niemand?

2 maanden geleden

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Lottepoes
2 maanden geleden

Da’s goed.

2 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een lintworm is een parasiet. Doordat je heb laten testen is er een angst geweest om het te hebben. De droom is het een verwerking van hetgeen. Symbolisch staat een parasiet voor een laag zelfbeeld of gebruikt worden. Iemand spant je voor het karretje.

Lottepoes
2 maanden geleden

Naar mijn gevoel gaat het niet zozeer over de verwerking van dat feit. Maar dat laag zelfbeeld zou wel de parasiet in mij kunnen zijn.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  ** **   **    ** ******** 
    **  ** **  **   **    **   **  
    **  ****  **   **    **   **  
    **   **   **   **    **   **  
 **  **   **   **  **  **  **   **  
 **  **   **    ** **  **  **   **  
 ******   **    ***   ******   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht