Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over een baby

juliaa
10 jaar geleden

hallo,

Ik heb een soort droom gehad over een baby. Alleen het was niet echt een droom, want ik was juist net wakker. Ik sloot mijn ogen en toen zag ik een baby voor me het sliep heel rustig. en toen kreeg ik het gevoel dat het zich met mij verbond. het was in die 'droom' mijn baby en dat van mijn vriend dat wist ik op dat moment.
Wat betekend dit?
Ik kan het verbonden gevoel niet loslaten, het is toch niet een soort teken dat ik echt zwanger ben?

10 jaar geleden

Ik heb ook gedroomd dat ik een baby had!
Ik kwam een jongen tegen en ik werd zwanger! Maar Iedereen vond het OK!
Weet iemand wat dat betekent?

esther
10 jaar geleden

Hallo,

ik heb afgelopen nacht 2 keer gedroomd dat ik aan het bevallen was, bij de 2 de keer zij de genen die de baby ter wereld bracht ja hoor het is een meisje. Ik heb al kinderen wat zou dit betekenen, deze droom blijft de hele dag in mijn hoofd afspelen???

Chelsea
10 jaar geleden

Ik had gedroomd over dat ik zwanger was en bevallen was van een jongentje.. maar we leefde in deze tijd periode ik ging toen nog precies met dezelfde mensen om, ik kon alleen geen naam verzinnen voor de baby.. ik nam me baby overal mee naar toe, maar ik zit diep na te denken over deze droom want ik heb soms het vermoeden dat ik zwanger ben maar ik heb niet echt die bijwerkingen en dit is me eerste droom dat ik droom over een baby

milan
10 jaar geleden

Ik droom een babby ze was honger ik geef haar mijn borstvoeding

femke
10 jaar geleden

hooi,
ik hat vannacht egt een hele rare droom.
ik droomde dat ik zwanger was en de vader (die ik niet kende) was heel blij en enthousiast.
en toen ging ik bevallen in het ziekenhuis er waren heel veel mensen te wachten om de baby te zien.
en toen de baby geboren was was het een meisje en ze hat bruin haar en blauwe ogen.
en toen we thuis waren gaf ik haar borst voeding maar de dag daarna toen ik wakker werd zag ik dat ze er was gegroeit.
ze was ongeveer net zo groot als een meisje van 3-4 jaar maar ik zag mijn hond die ik in het echte leven heb ook die keek me een tijdje aan ik ging toen ergens op de grond liggen.
de dag daarna ging ik naar school op de fiets en toen ik op school was kwamen veel mensen naar me toe en ze gaven me allemaal baby spullen die ik hat gebruikt maar nog niet mee kon nemen dus gaven ze het me nu en toen was de school klaar en ging ik terug met de bus op al die spullen weg te brengen en toen k thuis was kwam ik een jongen tegen(kende hem ook niet) en ik zoende hem
en dat was het

kan iemand mij uitleggen wat het betekent ???

ranja
9 jaar geleden

heey chania
ik heb hier niet veel verstand van maar als ik dat had gedroomd zou ik denken dat je vriendin wou zeggen dat ze voor je overleden baby zal zorgen nog gecondoleert ookal heb je het kind niet gekend

Tine
9 jaar geleden

Ik droomde vanacht dat ik was bevallen van een zoontje, probleem was dat ik er totaal niet van hield en dat ik er
eigenlijk niets van moest hebben. Ik weet wel dat ik altijd graag een meisje wilde maar een jongen zou ook geen probleem zijn.
Mijn droom gaf me zo een slecht gevoel en dacht wat voor een moeder ben ik . Ik ben nog niet getrouwd en heb zeker nog een plannen
om kindjes te maken.

Roosje12345
9 jaar geleden

hallo allemaal
ik heb vanacht gedroomd dat ik in het ziekenhuis had bevallen van een hele mooie baby
mijn vriend was er ook bij maar gek genoeg zat hij in een hokje bij al zijn vrienden in het ziekenhuis
hij gaf mij of de baby totaal geen aandacht
ik mocht het ziekenhuis verlaten maar hij wou niet mee
dus ik en de baby en mijn moeder zijn naar huis gegaan waarop hij mij belde en zij had je me niet even kunnen roeppen..
die nacht werd ik snachts wakker om mijn baby haar of zijn voeding te geven maar ik voelde zoveel onzekerheid...
de droom was heel helder vooral toen ik debaby zag..
het was een ontzettende mooie baby
verder kan ik weinig na vertellen kwa details etc
ik weet niet eens zeker of het wel mijn huidige vriendje is..
ook ik ben na weten momenteel absoluut niet zwanger...

9 jaar geleden

Voor alle baby,s

De baby vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin. Babies kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar on onaangetast is. Als je droomt dat je op weg bent naar het ziekenhuis om te bevallen, dan verwijst deze droom naar je kwesties met betrekking tot afhankelijkheid en je behoefte om zelf verzorgd te worden. Mischien wil je liefst wat minder verantwoordelijkheid.

Een bevalling staat meestal voor een nieuw begin.

Groeten Hans.

Klarissa
9 jaar geleden

Hallo,

Ik ben 14 jaar en had laatst een hele gekke, maar mooie droom.

Ik droomde dat ik een baby had gekregen, een meisje. de zwangerschap heb ik nooit mee gekregen. hij was ong een maand en ik gaf het ook borstvoeding. ik was in mijn droom echt heel erg blij met mijn baby en was blij dat ik hem had gekregen. ze huilde ook nooit.

wat zou deze droom kunnen betekend?

aish
9 jaar geleden

hallo,
Ik heb zo raar gedroomd, ik hoop dat je me kunt vertellen wat het betekend.
Ik droomde dat ik een baby meisje had gekregen van een ex wat al 3 jaar uit is, zijn ouders en mijn ouders stonden voor de deur om haar mee te nemen. ik wilde haar niet. Toen voelde ik dat er nog een baby in mij zat, ik kon het hoofdje en haartjes voelen en het voelde alsof er een ballon om haar hoofd heen zat, ik probeerde deze eraf te halen omdat ik bang was de ze zou stikken zo. Ik vroeg mijn moeder binnen te komen om te voelen en te helpen. ze was erg hardhandig.
deze baby was nog niet klaar en moest blijven zitten. hier voelde ik wel wat voor. Als ik die ander baby vasthield was het ineens een levenloze pop en voelde veel boosheid naar haar.
Even later wandelden we buiten, de zus van mijn ex liep met de baby en ineens wilde ik haar wel zelf hebben, kon het niet uitstaan dat die familie met haar was. Ik baalde dat ik een blanke baby had van deze ex en dat ze nu zo'n vader had.

heb je enig idee wat deze warrige droom betekend? alvast bedankt voor de ideeen!

katinka
9 jaar geleden

Hallo,
Ik heb gedroomd, dat ik een dikke buik had, & dat ik de baby hand door me buik vast pakte.
Wat houd dat in.

9 jaar geleden

Hoi Katinka,

Als je droomt dat je zwanger bent, betekent dat een nieuw begin.
Het feit dat jij het handje door je buik heen kan pakken, betekent het nieuwe begin er wel aankomt, maar dat je nog niet helemaal zover bent.
Twijfel je over beslissingen? Ga eens rustig zitten en luister naar je gevoel!
Succes!

Groetjes,
Danielle

neda
9 jaar geleden

hallo,

ik heb gedroomd dat de baby van een ander in mijn armen was en dat de baby mij op mijn mond paar keer kuste, waardoor de moeder zei: kijk zij houd van je.. en ik kuste haar terug en toen begon kindje in mijn armen te slapen en later zei de moeder ik moet een doekje pakken want de baby was aan het kotsen over mij..

wat betekend dit?

heel erg bedankt!

Julie28
9 jaar geleden

Hallo, ik heb net gedrooms dat een collega/vriendin (ongeveer 22 weken zwanger), bevallen is van een doodgeboren baby. In mijn droom leek het wel een voldragen zwangerschap.
Ik was emotioneel, maar mijn vriendin was het volgende moment op weg naar huis, met een instelling alsof het 'normaal' was of in iedergeval niet zo gek van verdriet als ik...
Heb vaker over zwangerschappen gedroomd, maar nooit zo heftig.

Ik lees graag wat dit kan betekenen...

Mvg,
Julie

Esmée Fonville
8 jaar geleden

Hallo,

Ik droomde vannacht dat ik een baby had samen met mijn vriend. We konden samen heerlijk met ons kindje leuke overdag dingen doen, maar het kindje woonde bij mijn vriend en zijn moeder en ik moest het daar telkens uit handen geven, ik had er daar geen zeggenschap over..
Wat zou dit kunnen betekenen?

bij voorbaat dank,

Destiny
8 jaar geleden

hallo dromers
gisteren nacht droomde ik dat ik zwanger was van een tweeling het ene kindje was wat aan de kleine kant het ander goed volgroeit, geen bevalling was er in mij droom plots was daar ineens een kind van zo ongeveer 8 maanden in mijn droom ik zag het volledige gezicht van het kindje en het zei mij
hallo ik ben je kindje
kan iemand mij vertellen wat dit zoal kan betekenen

mvg Destiny

cecile
8 jaar geleden

Ik droomde dat ik een baby op de arm had en dat zn nekje steeds bijna brak en dat ik dat hoofdje steeds moest ondersteunen en het was heel eng. op eeen gegeven moment brak de nek. wat betekent dit?

Britt anne
7 jaar geleden

Ik dromde vanacht dat ik zwangerwas van de jonge waar ik verliefd op ben ik vonde helemaal niet zo erg in de droom terwijl ik er nu nog niet aan moet denken ik ben namelijk 16. Halverwege de droom ging in naar de wc en verloor een baby ik was er best wel verdrietig maar die jonge kon het niet zo veel schelen... Niet veel later ging ik weer naar de wc en verloor een tweede baby deze heb ik nog optijd uit de wc kunnen halen en leek in het begin dood te zijn en werd er erg verdrietig van maar niet veel later leefde het kindje alsnog de jonge die de vader zou zijn liep langs me op en keek me niet eens aan... Daarna werd ik wakker

Ik kon die avond al moeilijk slapen omdat ik het gevoel heb dat ik het heb verpest... Ik bleef maar aan hem denken... Ik heb al veel met hem gedeeld en door hem ben ik in gaan zien dat het niet goed was met mijn ex en zijn nu ongeveer 2,5 maanden uit elkaar. Die jonge die ik leuk vind stond stijd voor me klaar en werd verliefd op hem al zo'n 3,5 maand geleden... :$ zou mijn droom hier soms iets mee te maken hebben?

Groetjes

Lidion van driel
6 jaar geleden

Lidion

Ik droomde dat ik een baby had gekregen, een meisje, was er heel blij mee.
Op een morgen hing de baby met een handje aan een paraplu boven het bedje, heel eng, hoe is ze daar terecht gekomen dacht ik.
Ik pakte haar er vanaf, en trooste haar.
We gingen overal met haar naartoe, en nam mijn man en drie kinderen mee, die heb ik in werkelijkheid ook!
In de droom kwam naar voren dat er onverklaarbare dingen gebeurde, en ik ging op zoek na iemand die me kon helpen,
Opeens was ik bij kennisen, die me uitnodigde voor koffie, en was helemaal vergeten hun een geboortekaartje te sturen, dus bood mijn excusus ervoor aan.
Ze deed daarna bij mij een gezichtbehandeling, en vroeg of ik nog 10 behandelingen erbij wilde, ik zei ja en moest 86,50 betalen.
Opeens stond ik in een kamer met alleen maar mannen, en een ervan ging ik achter staan en die betaalde het voor mij, ik dacht gun mezelf iedere week eens lekker verwend te worden met een schoonheidsbehandeling.
Opeens was ik me druk aan het maken om de baby, kon ik wel een avond per week weg!
Terwijl ik in het echt drie grote kinderen heb...
Maar met de baby gebeurde dus udoor de lijn van de droom rare onverklaarbare dingen, en was daarvoor naar een medium op zoek,
Toen werd ik wakker, maar wel rustig, maar ook bleef deze droom hangen.
Bedankt alvast!

Lang verhaal, maar hoop dat er een verklaring voor is!

Japiekrekel
6 jaar geleden

Me vriendin is zwanger en in mijn droom bevalt ze alleen zit er een andere man als mij erbij en ook mijn andere kinderen gaan met hem om als hun vader. Wat betekend dit?

Sharonnnn
6 jaar geleden

Ik droomde vannacht dat ik zwanger was en een kind had gekregen. De baby lag in een box ik til de baby op en ik houd de baby vast alsof het de mijne is. Ik voel er heel veel liefde voor.
ik droomde ook over haaien. Ik zat op een houte plank ofzo met iemand en ineens kwamen er haaien aan. Ik probeerde ze weg te krijgen maar dat lukte niet. Er kwam ook nog een groot (piraten) schip en dat hielp ons om van de haaien af te komen.

Kan iemand mij vertellen wat dit betekend?

Groeten,
Sharon

5 jaar geleden

Ik droom al 3 dagen achter elkaar over een baby die niet van mij is en ik wil het kind ook niet hebben. Ik negeer het kind op allerlei manieren en ik krijg het kind ieder keer weer in mijn armen, kijk het kind aan en zeg ik ben nog nooit zwanger geweest hoe kom ik dan aan een kind, wat is er gebeurd. Ik blijf het kind afwijzen en leg hem in een bed en negeer weer. Het was een baby een jongen en ja een mooie jongen. Wat wilt het zeggen en ik stond de 3e dag op en had het gevoel te huilen, omdat ik geen raad weet met deze droom.

5 jaar geleden

De baby staat voor nieuw leven (ideeën) en vruchtbaarheid. Het onbewuste laat je iets nieuws naar boven halen, maar die eigenschap of situatie is voor jou niet gewenst. Het gaat om een jongetje die je in je armen krijgt. Het jongetje staat symboliek net ontdekte mannelijke eigenschappen (assertief, agressief, rationeel denken, doorzettingsvermogen enz.). Deze eigenschappen kun je niet omarmen, omdat je geen idee hebt hoe je er mee om moet gaan.

Deze discussie is gesloten.