Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie kan mij helpen??

KnuffelBeertje
15 jaar geleden

Hallo,

Ik heb vannacht 2 rare dromen gehad.. En wou daar graag wel wat meer uitleg over..

In beide dromen ging het over dezelfde jongen, een vriend van me.

In mijn eerste droom waren we in mijn woonkamer en waren we aan het zoenen geraakt.. daarna vroeg hij mij of ik een relatie met hem zou willen want hij vond me een leuk meisje.. Ik zei tegen hem nee dat kan niet want ik heb al een vriend.. Dus toen vroeg die jongen of ik dan met hem een geheime relatie wou hebben en dat is toen gebeurd...

Helaas ging de wekker van mijn vriend waardoor ik niet weet hoe die droom is verder gegaan, ik ben uit bed geweest en moest steeds aan deze droom denken dus daarom heb ik hem opgeschreven..

Even later ben ik weer naar bed gegaan en na een uurtje viel ik weer in slaap,
ik kreeg toen een 2de droom, weer over diezelfde jongen.. We waren in mijn slaapkamer en waren bezig met sex hebben daar dus van alles gedaan.. ik zie het nog steeds voor me hoe ik in mijn dromen met mijn handen over zijn lichaam heen ging...

Helaas ging op dat moment mn eigen wekker dus ik was mijn droom zomaar in een klap voorbij..

Die jongen waar deze dromen overgaan heb ik een bijna een jaar terug leren kennen en spreken elkaar niet zo vaak, ik weet ook totaal niet wat deze droom te betekenen heeft want ik heb totaal geen gevoelens voor die jongen omdat ik al een vriend heb..

Weet iemand wat mijn dromen inhouden??

alvast bedankt

15 jaar geleden

Oké, hier heb ik wel hulp nodig van deze website, Es kijken..

Je droomt over een jongen waarbij je een sexuele confrontatie krijgt en een geheime relatie krijgt. dit kan dus een wish-full thinking dream zijn. Wat dus wilt zeggen, dat je waarschijnlijk een soort van signaal (een zinnetje, knipoogje of weet ik veel) hebt opgevangen waardoor je denkt dat hij je leuk vindt. Of je vind hem zelf leuk. In deze droom hoop je dan wat met hem te krijgen.
een kus duid op liefde, affectie, rust harmonie en tevredenheid. Jullie waren aan het zoenen, dus genoeg liefde, affectie en harmonie dus. ^^ Sex hebben met een persoon terwijl je een partner heb, wilt zeggen dat je ontevreden bent met je relatie. Dat je wat dingen wilt veranderen, toepassen o.i.d. Dit kan ook een fantasietje zijn. Dit is te herkennen dat je in je droom minder geremt bent dan normaal.

Hmm, deze soort dromen is niet echt mijn sterkste kant ben ik bang. Dus baseer de uitleg van je droom niet totaal op die van mij.

KnuffelBeertje
15 jaar geleden

Hallo Denzil.

Bedankt voor je antwoord.. Sommige dingen uit je verhaal zijn voor mij eigenlijk best wel herkenbaar.. Zou het ook kunnen zijn dat ik over die jongen droomde omdat ik een avond daarvoor een foto van hem tegen kwam? En afgelopen week hebben we ook een paar smsjes naar elkaar verstuurd.. ik weet niet of dat er wat mee te maken heeft?