Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen

frederik
13 jaar geleden

ik droomde laatst dat ik iedereen de tering in trapte en stompte daarna snoof ik nog 3 gram me dorst leste ik met stro rum, wat heeft dit te betekenen?

groet frederik

13 jaar geleden

Oké, punt een :P Probeer netjes te blijven :P. Er zijn vast wel mensen hier die last hebben van deze ziektes, ervaring mee hebben o.i.d. Ik vraag hier om je begrip. Met de 3 Gram neem ik aan dat je Cocaïne bedoelt.

Je slaat dus iemand in elkaar, in jou geval iedereen. Dit wilt zeggen dat je te vast bent aan je eigen mening en dat je die opdringt aan iedereen die je tegen komt. Hun mening boeit je totaal niet, zolang jij ze maar over kan halen. Probeer dit tegen te gaan. Respecteer ander mans mening en houdt het daar bij. Wilt de persoon niet veranderen van mening, Who cares? Er zijn genoeg mensen die het zelfde denken.
Ook droom je dat je drugs gebruikt, in dit geval Cocaïne. Dit vertelt dat je graag een makkelijke weg neemt. Hierbij neem je vaak (on)bewust een gevaarlijke weg. Probeer bij je zelf de vraag te stellen, waarom jij drugs nodig hebt en wat voor effect dat zou hebben.
Je maakt dus gebruik van alcohol. Ik weet niet of dit plezierig in je droom was. Mocht het plezierig zijn betekent dit, dat je te vreden bent zoals het nu is. En dat je grote kans hebt op succes.

Nogmaals, ik ben hier beginnend in. Ik doe mijn best.