Overstroming

Naaz
6 maanden geleden

Hey, vannacht droomde ik heel wat aparts..

Ik droomde dat ik gewoon thuis was met heel mijn gezin, en dat het eerst begon te hagelen buiten. Daarna werd het meer en meer, en begon het ook te regenen. Het werd zeg maar een ‘ overstroming ‘ en het water werd hoger en hoger, zelfs tot de dak van onze huis gewoon. Bij iedereen was dat zo. Geen enkele raam kon open, omdat anders al het water naar binnen zou stromen, zo hoog was het water gewoon. Later in mijn droom was al het water verdwenen, maar kwam er een overstroming van sneeuw. Het stapelde zich zo hoog op, dat het helemaal in de lucht was en er ook geen vliegtuigen konden vliegen enzo. Iedereen was verplicht binnen te blijven, omdat het buiten gevaarlijk is. Ik weet nog dat ik mijn telefoon pakte om afscheid te nemen van al mijn vriendinnen/mensen, omdat ik dacht dat dit het einde van de wereld is, zo voelde het ook. Ik heb iedereen een bericht gestuurd en verteld hoeveel ik van ze hou etc. Ik moest zelf huilen omdat ik niet verwachtte dat de wereld op deze manier zou eindigen.

Wat zou deze droom kunnen betekenen? Het is wel een rare droom, maar ik heb nog nooit zoiets gedroomt

Naaz
6 maanden geleden

Ohja en nog een ding, ik herinner me weer dat het water echt heeeel mooi blauw was. Echt net zoals in warme landen, op het strand etc

6 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het weer zijn je eigen buien. Water staat symbool voor emotie en onbewuste. Hagel en sneeuw zijn (transformatie) bevroren emoties. Overstromingen zijn zaken die teveel worden. Het stijgt tot aan het dak of de zolder (is je hoofd/bovenkamer). Er ontstaat een storing, omdat het emmertje vol loopt. Je hebt de boel niet onder controle en zie je dit als gevaar. Vliegen staat voor hoog vliegen, wat betekent dat je op je tenen loopt. De telefoon staat voor communicatie. Deze heb je nodig om contact te houden met anderen. Je kan het niet alleen af. Huilen is goed, omdat dit functioneert als uitlaatklep (verwerking).1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 maanden geleden door Esme.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  ********  **  ** **   **    ** 
 **   ** **   **  ** **  ** ** **    ** 
 **     **   **  ****  ** ** **    ** 
 ********  **   **   **   ** ** **    ** 
 **   ** **   **   **   ** ** ** **  ** 
 **   ** **   **   **   ** ** ** **  ** 
 *******  ********   **   *** ***  ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht