Droom oma overleden

Anoniem :)
6 maanden geleden

Afgelopen nacht heb ik een nare droom gehad, namelijk dat mijn oma kwam te overlijden.

Ik heb een hele hechte band met mijn oma (hechter dan die ik met mijn vader of moeder heb) en ga er bijna dagelijks naar toe.

Ik droomde dat ik net had gehoord dat ze was overleden en we (mijn moeder, stiefvader en broertje) gelijk naar de begrafenis gingen. De oorzaak van de dood wist ik niet. Na de begrafenis zag ik mezelf alleen, aan het huilen, in een witte ruimte zonder deuren of muren.

Toen werd ik wakker, heel mijn kussen nat van de tranen en nog steeds huilend en onwetend dat het een droom was. Ik bleef maar huilen en hyperventileren tot ik na een paar minuten realiseerde dat het maar een droom was.

Ik ben gaan zoeken naar de betekenis van deze heftige droom, maar ben op niets uitgekomen. Het enige wat ik vind is dat het misschien komt door het verwerken van iets, maar ik heb niks te verwerken wat met mijn oma te maken heeft. Ook is ze nog niet heel oud (69 jaar) en is ze helemaal gezond.

Meestal herinner ik me mijn dromen niet, maar deze kan ik me nog ontzettend goed herinneren. Ook heb ik nooit eerder over mijn oma of zo heftig gedroomd.

Heeft iemand dit ook al eens meegemaakt of weet iemand wat deze droom betekent?

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** **   ** ********  **    
 **   ** **  **  **   ** **   ** **  ** 
 **   ** ** **  **   ** **   ** **  ** 
 **   ** *****   **   ** ********  **  ** 
 **   ** ** **  **   ** **     ********* 
 **   ** **  **  **   ** **        ** 
 *******  **  **  *******  **        ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht