Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Moeite met lopen

Jacq
15 jaar geleden

Ik droom regelmatig dat ik probeer te lopen maar niet vooruit kom. Alsof je hele zware benen hebt of enorme tegenwind waar niet tegenin te komen is... Dan is het zo moeilijk om vooruit te komen dat ik eigenlijk alleen vooruit kom door mezelf vooruit te trekken via dingen die ik op dat moment vast kan pakken zoals bomen of hekjes.
Hebben jullie een idee?

15 jaar geleden

Hoi Jacq.

Het lopen in de droom is het symbool van het vooruitkomen in het leven. Problemen die we op het pad in onze dromen tegen komen zijn problemen in het dagelijkse leven.

In de droom hebben onze benen, net als in het waakbestaan, te maken met vooruitgang en achteruitgang. Ze bepalen meestal het standpunt van de dromer ten opzichte van een situatie of aangelegenheid.

Gaan we in de droom tegen de wind in dan zullen we in het waakbestaan tegenwerking ondervinden. De wind brengt ons naar nieuwe situaties. Of dit positief of negatief te interpreteren zijn moet de rest van de droom duidelijk maken.

Ja wat betekend zo,n droom nu, ik denk dat je het moeilijk hebt met bepaalde dingen, misschien moet je wat meer los laten of zo.

Kijk maar wat je er mee kan doen.

Groeten H@ns.