Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tractor van vrouw slepen.

5 jaar geleden

Ik droomde dat ik in een garage was. Ik had mijn auto zelf naar binnen gereden , er was geen nabij personeel. Ik pakte de luchtslang op mijn banden op te pompen. En ik zag personeel verschijnen. Ik vroeg of het oke was dat ik even mijn banden op pompte.

Een monteur vertelde me dat mijn banden verkeerd slijtte , ze waren pas nieuw hoe kon dat? Spanning ? Andere ervarener monteur vertelde dat met 8 weken andere druk de slijtage wel weer op een ander punt kwam zodat de boel weer gelijk sleet.

Ik hoorde en zag een oudere vrouw in gesprek met de monteurs. Ze moest een tractor laten verslepen. Kennelijk was het veel te duur en ik bood haar 150,- euro om het te doen. Later zag ik haar en vertelde dat het me spijtte , ik had een lichte auto van maar 650 kilo die niet zo maar een tractor kon gaan slepen. Mijn vorige auto is in het echte leven ook de koppeling defect gegaan omdat ik een busje wilde aanslepen.
Ik zou even rond gaan bellen , mijn zwager is in het echte leven monteur heeft een garage en kent veel mensen, misschien dat hij iemand kent die het voor dat bedrag doet. De vrouw spreekt en ik maak er uit op dat zij denkt dat ik daar werk, ik vertel haar dat ik daar niet werk.

Ik was opeens in het oude huis van mijn ouders met haar ik was boven op mijn slaapkamer op zoek naar mijn telefoon of telefoonnummer. Kon het niet vinden, overal lagen kabels en spullen op de grond. Ik schaamde me voor haar, ik moest zsm met haar naar beneden voordat mijn ouders thuis kwamen. Ik wilde niet dat zij denken dat ik iets met een oudere vrouw gedaan heb of zo. ( zo moeten bepaalde meiden zich vroeger gevoel hebben met bepaalde reputatie denk ik )

Ik sta beneden mij vader zit op de bank en de vrouw is veranderd in een boerenmeid van mijn leeftijd. Ik vind haar bijna leuk,al zie ik wel dat ze een boerengezicht heeft (grof uiterlijk). Ik heb haar telefoon volgens mij nu en probeer hem te unlocken.

Unlocken lijkt wel een soort spelletje, ik zie verticale balken met kleur combis die ik moet na maken, ik moet zelfs de verf structuur digitaal na schilderen en er is een soort rijmpje waarmee ik 7 of meer kleuren paren van 2 balken moet herproduceren. De balken lijken soms ook wel verticaal liggende mannetjes. De unlock procedure lijkt maar niet op te houden. Ik raak gefrustreerd , kan maar niet bellen.3 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door jan123.

5 jaar geleden

In een eerdere droom “Vleeswagen en band loslaten“ kwam de band voor het eerst voor. De garage is een plek waar je kapotte zaken weer kan repareren of herstellen. In deze droom wordt de band gerefereerd aan het element lucht. Lucht staat voor ziel (adem) en in de tarot staat het element lucht voor helderheid en inzicht. De banden moeten opgepompt worden en daarmee had je energie verspilt. Maar je hebt creatieve ideeën en daarmee kun je de banden opnieuw oppompen.

De slijtage kan te maken hebben met lichamelijke of geestelijke ongemakken. Je probeert anderen te helpen. De vrouw in je droom staan voor degene die je wilt helpen. Iemand met levenservaring. Maar je stuit op teleurstellingen. Je materiaal is niet sterk genoeg. Je hebt hulp nodig om de kar te kunnen trekken. De tractor walst normaal gesproken over obstakels, maar deze is stuk.

Het oude huis is je basis. Hier heb je ontwikkelingen doorgemaakt en hier ben je ook gevormd en opgevoed. De telefoon heeft te maken met communicatie. Je schaamt je voor de chaos die je tegenkomt en je slaapkamer. Je slaapkamer is een intieme plek. Hier kom je tot rust, ontplooit je je sensualiteit en bewaar je je geheimen. Als je jong bent ontwikkel je ook door fouten te maken. Elke fout is een leerschool. De oude vrouw verandert in een vrouw die gegrond is en is intelligent door haar simpele gedachten. Back to basic. Je zou graag in haar schoenen willen staan. Het vinden van deze weg lukt niet, het is als een spel.