Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mooie glinsterende dingen in mn huis neergezet....

5 jaar geleden

Zonder sleutel van mn huis, heeft, waarschijnlijk de buurvrouw in m'n droom hele mooie kleurrijke glinsterende dingen in m'n nhuiskamer gezet. Ik denk hoe kan dit..... met wel een heel opvallend objekt, dicht bij het raam en de kerstboom, twee spiralen, 1 is rood en de andere is wit en ze staan vertikaal ergens in, met een zeer opvallende GLITTERING erin echt je oog trekt er naar toe..
Ik was zeer blij verrast, toen ik dit allemaal in mn huiskamer zag..

Het waren twee dikke spiralen..die rode en witte. Ik ging direkt haar bellen om te vragen hoe dit kon, want ik had haar nooit een huissleutel gegeven en wilde tegelijk bedanken voor al dat kleurige moois in de kamer..

Zij nam eerst de telefoon op.....op een vriendelijke manier en toen ik net m'n zegje wilde doen, toen kwam er een dame met een alt en zware manstem en zeer boos aan de lijn; die hoorde ik ook tegen de vriendelijke buur zeggen dat ze niet met me moest praten etc..
Dus verder kwam het niet met het gesprek. Het lukte dus niet meer met het contact.

5 jaar geleden

De sleutel is een uitnodiging. Hier wordt je verrast en omhult met mooie dingen. De kleurrijke glinsterende dingen die het oog streelt. De huiskamer is een plek, die zo ingericht is zoals je wilt leven. De kerstboom is het symbool van licht. De spiraal symboliseert de oneindige, diepte die het eeuwige leven zelf is, en door blijft draaien. Het eind van een (donkere) tunnel is in zicht, zowel aards als hemels en een draaitrap met de vele treden van het leven. Dubbele spiralen staan voor reïncarnatie. Rood voor passie en wit voor maagdelijkheid.

Het is een gissing dat je meent dat de buurvrouw ze geplaatst heeft. Er is storing aan de lijn. Bovendien zijn er invloeden van buiten, die het contact met de buurvrouw verstoren. De spiralen blijven voor jou een mysterie.

5 jaar geleden

dank je hartelijk voor je reaktie, ja het was best wel bijzonder, deze mooie droom en een beetje vreemd

er was wel een overlijden bij de betrokken buur

5 jaar geleden

Esme, kan het ook dat je soms een boodschap bijvoorbeeld zijn van mn buurvrouw haar moeder via m 'n droom , die voor haar dochter bestemd is, dus mn buurvrouw??

Haar moeder is 20ste overleden na lange ziekte, ik heb kort ervoor een kleine onenigheid met de buufr gehad over een schildering, maar met kerst vrede gesloten, alles is okee en was toen boos op haar, is bijgelegd..