Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat betekend deze droom?

Droommeisje
13 jaar geleden

Hallo, iedereen
ik droomde vanacht dat ik op een stoel
zat in een kamer, en er een jongen naar
mij toe kwam die mij aanraakte en in
mijn oor fluisterde: Ik vind je leuk.
Ik zou niet weten wat deze droom betekend.
Alvast bedankt,

13 jaar geleden

Kan zijn dat dit een verborgen gevoel is voor deze jongen, of voor een jongen. Een hoop dat deze jongen je leuk vind o.i.d. Ik weet niet of je hem kent?

13 jaar geleden

Hoi Droommeisje.

Wie in de droom op een stoel zit zal zichzelf in het waakbestaan een korte rustpauze toe moeten staan.

De kamer is het binnenste van het huis, dus in feite het centrum van ons eigen ik. Soms zijn we gesloten tegenover de buitenwereld als we in de droom in een kamer verblijven.

Let er vooral op wat de jongen doet in de droom, wat hij zegt en wat hij aan heeft. Let ook op de kleur en de lengte van het haar.

Oren hebben te maken met communicatie. Wie in de droom iets ingefluisterd krijgt zal in het waakbestaan mogelijk nieuws te horen krijgen. Of dit slecht of goed is moet de rest van de droom duidelijk maken.


Wie in de droom iets voorzegt, dringt zich in het waakbestaan mogelijk ongevraagd aan anderen op. De raad die men daarbij anderen geeft zou zelfs heel schadelijk voor de ander kunnen zijn. Probeer te onthouden wat er gefluisterd wordt.


Als je droomt dat een vriend verliefd op je is, kan een droom zijn van wishfull thinking. Wellicht heb je bijzondere gevoelens voor deze vriend opgevat en ben je benieuwd hoe hij of zij zich voelt. je zal zo opgeslokt zijn met deze gedachten dat het logisch is dat ze een weg naar je dromen hebben gevonden. het kan ook betekenen dat de bepaalde kwailiteiten van deze vriend hebt geaccepteerd en je verwerkt heb in je eigen (droom) karakter.

Zo maar een paar woorden uit je droom, kijk maar wat je er mee kan doen.

Groeten
H@ns.

Droommeisje
13 jaar geleden

Bedankt voor de uitleg,
zo is de betekenis duidelijker geworden.
Groetjes,