Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vleeswagen en band loshalen

5 jaar geleden

Ik droomde dat ik op mijn werk dat ik mee ging een lading vracht in een vrachtwagen afleveren.
De chauffeur wilde gaan rijden en ik zei tegen hem of dat nu wel zo handig was , want de rechter zijdeur stond nog open en we vervoerden vlees in een koelwagen. Ik was op blote voeten in de vrachtwagen.

De vrachtwagen was veranderd in een personen auto en de chauffeur kwam niet goed weg door geparkeerde auto's
Ik moest van hem laten zien hoe we de achter band uit de kofferbank ging. Heel belangrijk anders gingen we niet rijden. Er lagen planken op de band die eerst allemaal aan de kant moesten.

Een normale gereedschap steeksleutel werkte niet om de band los te halen. Hij liet een andere sleutel zien met meer hoeken, hij noemde het een amateuristische sleutel.

5 jaar geleden

Ik vermoed dat het iets met angst om te open te staan te maken heeft. ( vlees wat bederft als de deur open blijft)

De reserve band met de speciale steek sleutel heb ik geen associaties bij.
Drang naar veiligheid op mijn eigen manier?

5 jaar geleden

Vracht op je werk is bevoorrading. Hiermee blijf je in beweging. Vlees staat voor kracht en mannelijkheid, want mannen zijn meestal caneforen. De koelwagen is iets bewaren. Het kan gaan om situaties die je nog verwerken moet. Deze stop je in de koelkast. De rechter deur die open staat heeft te maken met je bewuste kant. Deze geeft wat onzekerheid, terwijl het niet hoeft. De blote voeten geven aan dat je graag wilt aarden.

Een band is rond. De symboliek is het kringetje rond gaan. Geen begin en geen einde. Het verwijst tegelijkertijd naar je emotionele gezondheid en hoe dit je in de ene naar de andere situatie brengt. De planken zijn obstakels en ben je bezig deze puzzel op te lossen. De chauffeur fungeert als een soort spiegel. Door hard op te praten reflecteer je.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.

5 jaar geleden

Hoi Esme,

Deze man is praktisch vegetarisch hoor :) Toch heb ik niets tegen af en toe vlees eten.;

De koelwagen is inderdaad een opslag en transport voor goed houden , bescherming bieden en alles in de dezelfde staat houden. Dit voor het geen ik nog moet verwerken en verteren. Zo had ik het nog niet gezien. Dank je .

En aarden is inderdaad mega belangrijk voor me. Ik ga te vaak helemaal in de stress door allerlei tegenstrijdige emoties en energie├źn.

De band kan ik nog niet plaatsen , dank voor je uitleg Esme en een fijne feestdag.

5 jaar geleden

Een band kan ook spreekwoordelijk zijn. Denk aan een vriendschapsband.
Jij ook. Fijne feestdagen!1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.