Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trein en werkzaamheden

5 jaar geleden

Ik zat in een rijdende trein totdat de trein stopte. Ik keek uit het raam en daar was de hele rails weg. De grond lag helemaal braak en zag 2 graafmachines op drie wielen rijden. Ik vond het knap dat ze door het ruwe zand terrein met 1 wiel in het midden achter konden rijden zonder om te vallen.

Links vd trein was een heftruck met allemaal gespierde mannen die op de heftruck op elkaar stonden als acrobaten om een grote houten paal te ondersteunen die werd opgetild door de heftruck.

De conducteur liep met zijn boekje rond de schade op te nemen die werklui zouden maken. Ik kan me geen schade meer herinneren.

5 jaar geleden

Gisteren was ik voor mezelf op de goede weg , en plots door een situatie zit ik midden in de emoties die ik uiteraard onderzocht heb.
De rails en het einde daarvan , alles op een rijtje voor nu en opeens midden in een zelf onderzoekende situatie1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door jan123.

5 jaar geleden

De trein is de levenstrein. Het raam is het overzicht die je hebt. Rij je niet op de rails, dan ben je op het verkeerde spoor. De graafmachines zijn de gereedschappen van je zelfonderzoek. De graafmachine is wel stabiel, maar doet het op zijn eigen manier en rijd op 3 in plaats van 4 wielen. Het is wel de boel in balans houden, maar op een gegeven moment is de klassieke methode toch veiliger. De gespierde mannen staan voor kracht en techniek.

5 jaar geleden

Hoi Esme,

De graafmachine die het op zijn eigen manier doet... Dat is wel grappig dat je dat schrijft want, hoewel ik therapie doe merk ik dat ik nu de laatste tijd dat ik een eigen techniek heb om te spitten en die werkt voor me. Toen ik ze zag rijden had ik er ontzag voor en vond het echt een kunst. Dat is dus mijn gevoels-reactie op het werk dat ik zelf verzet heb.

Dank voor de uitleg