Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vrouwen zetten me aan het werk

5 jaar geleden

Ik droom de laatste tijd over vrouwen die mij aan het werk zetten.

Ik was op mijn oude werk en daar was een jong vrouw die mij de opdracht gaf een pin automaat terug te halen achter uit het bedrijf. De pin automaat was door een Servische collega geleend en niet meer terug gebracht.
Hoewel ik dacht, dat kun je zelf ook ging ik toch op zoek. Het pand was veel groter dan in werkelijkheid en er stonden overal dozen. Het gevoel wat ik er bij had was als zoeken naar een naald in een hooiberg. Er waren zoveel collega;s

Vannacht was ik bij een onbekende vrouw en moest huiswerk aan de tafel van haar gaan maken.
Er was een jongen die met haar tv ging kijken. Er was een kast die open moest om tv te kunnen kijken . De jongen deed de kast zeer lomp open en trok de houten panelen van de kast. Ik moest hem corrigeren.

Eerder deze week zat er zelfs dominantie in. Ik droomde over een prinses en haar kind waarvoor ik de wifi in orde moest maken . Ik lag later op de bank en ze ging boven op me zitten. Ik dacht daarbij wat haar familie wel niet moest denken en voelde me zeer ongemakkelijk.3 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door jan123.

5 jaar geleden

Het is me duidelijk dat ik aan het werken ben aan mezelf , dat ik daarbij met delen van mezelf in gesprek ben die nu nogal onbehouwen te werk gaan. En dat ik veel chaos heb.

Wat ik niet begrijp is dat de vrouw in me steeds een opdracht geeft en er zelfs dominantie is. Ik kan haar ook niet vinden in mezelf, toch probeer ik wel open te staan voor mijn gevoel.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door jan123.

5 jaar geleden

Dromen over je werk wijzen erop dat je iets aan het verwerken hebt tot een bepaalde taak of project. Ordes voeren doe je, maar onbewust lijkt het er niet op, dat je het prettig vindt. Het is een zelfonderzoek wat je wel en niet prettig vindt. Je wilt ook rekening houden met ieder met wie je samenwerkt.

De onbekende vrouw is als een last. Het lijkt erop dat je je ergert aan al de verplichtingen die je hebt. Je verlangt naar een beetje vrijheid. Je corrigeert in de droom en dat wil zeggen dat je liever alles ook zelf doen, want de handelingen van anderen irriteren je. Er is een vorm van perfectionisme in je. De prinses ging boven op je zitten, wat je als niet prettig ervoer. Je bent erg gesteld op je privacy. Als anderen onverwachte dingen doen kun je je ongemakkelijk voelen.

De opdrachten van de vrouwen kunnen ook vertegenwoordigen, dat je streng bent voor jezelf. Personages in je droom zijn vaak een spiegel van jezef.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.

5 jaar geleden

Ik realiseerde me daarstraks ook dat die vrouwen waarschijnlijk mijn zelf onderzoek symboliseren.
Ik zie die jongen die ik moest corrigeren als delen van mezelf die ik liever wil veranderen.

Bedankt voor je uitleg