Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vakantie, suiker, vliegtuig, shampoo

Loïs
5 jaar geleden

Ik heb vannacht een rommelige droom gehad vind ik.

Ik droomde dat ik met een collega (die ik erg waardeer, maar die het niet makkelijk heeft) op vakantie ging.

Ik droomde ook dat mijn buurman bij me langs kwam omdat hij steeds suiker ruikt. Hij vroeg hoeveel pakken suiker ik heb. Ik zei dat ik 1 ongeopende pak suiker in de keuken heb staan. We gingen naar de kelder om te kijken of daar veel pakken suiker staan, maar daar was niet zo. De kelder was overigens groot, met veel spullen, maar geen pakken suiker. Hij vroeg hoe vaak ik de trap dweil. Ik zei dat ik daar 1 x per twee weken probeer te doen.

Daarna bevond ik me in een vliegtuig. Hij was wat aan de kleine kant en ook wat gammel. Er waren geen stoelen. Het was niet comfortabel en ik voorzag ook problemen. Mocht er turbulentie komen, dan zou dit vliegtuig gevaarlijk zijn geweest. Ik zag dat de raamkozijnen kapot waren en die ging ik maken.

Daarna wilde ik mijn haren wassen. Er was alleen nog mannen shampoo. Ik besloot om nieuwe shampoo te kopen en kocht een proefmonstertje omdat goedkoper is. Eerst had ik er één voor rood haar, maar die heb ik uiteindelijk vervangen voor een ander soort shampoo (de soort ben ik vergeten).

5 jaar geleden

Ik maak hier uit op dat je jezelf het plezier en het genieten in je leven ontzegt

Het verzachten van een gebrek wijst er op dat je in aanzien zult stijgen vanwege je medemenselijkheid.Maar dat je zelf geen voldoening krijgt uit het verrichten van goede daden.

(Help eerst jezelf voordat je anderen kunt helpen)

5 jaar geleden

Met een collega werk je samen. Jullie moeten op één staan om goed te kunnen samenwerken. Het staat voor dubbele kracht. Vakantie is een periode van ontspanning en de boel de boel laten. Waarschijnlijk een verborgen wens.

Suiker is lekker, maar kan verslavend zijn. Teveel is ongezond, want het wordt omgezet in vet en is slecht voor de tanden. Een droom waarin je in een kelder bent, symboliseert je onderbewustzijn en je intuïtie. Deze komt af en toe naar boven.

Het vliegtuig is een hoogvlieger. Het staat voor zelfverzekerdheid, maar het rammelt van alle kanten. Toch minder stabiel dan je denkt. De raamkozijnen geven slecht zicht.

Mannen shampoo geven een mannelijke geur die in de buurt komt van testosteron. Dat wil je niet. Dus je vrouwelijke en zachte kant heeft op dat moment de overhand. Maar vrouwenshampoo kopen doe je ook weer niet. Je zoekt de gulden middenweg.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.