Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gezocht

Tmkira
5 jaar geleden

Ik was op een boot en ik moest boeken stelen van een winkeltje om te leven ofzo. Ik weet niet meer waarom eigenlijk. Ik was naar mijn kamer gegaan en allemaal mannen hadden me achtervolgt. Bewaking ofzo. Ik pakte messen en stak ze neer. De mannen vielen naar de grond. Nu werd ik gezocht. Er kwamen polities naar me zoeken. Ik rwnde weg en ik zat buiten op een soort tribune. Niemand vond me hier. Op een gegevenmoment kwamen er twee mannen die naar boven rende. Ik rende naar de rand van de boot en ik sprong overboord. Ik was onderwater en toen ik bovenkwam hoorde ik iemand praten. Er zat nog iemand met me in het water. We zagen de waterkant en we zwommen erheen. We waren ergens met bosjes. Ik zei dat we wel in de bosjes konden overleven. Het meisje waarmee ik was was ook aan het wegrennen van iets. Nu deden we dat samen. We liepen door de bosjes heen en kwamen in een steegje. Toen was er een autoweg en rijtjeshuizen. We rende om terug te gaan in het bos. Aan de overkant was een hek waar we pverheen gingen maar we kwamen in iemands achtertuin. Toen gingen we weer terug naar de weg en er was een huis waar een getinte jongen voor stond. Hij zei of we in het huis waar hij zat wilde blijven. Er waren super verl mensen binnen en een paar meiden waren gespraytanned. We bleven daar en ik had een idee om ons uiterlijk helemaal te veranderen. Het meisje vond het een goed idee. Ik weet nog dat ik haar in de spiegel achter me zag staan en dat we super veel op elkaar leken.

5 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De boot brengt je naar een nieuwe toekomst. Je bent wel een armoe saaier, maar je doet er wel wat aan om voor jezelf te zorgen. Je kamer is een intieme plek. Hier bewaar je je geheimpjes, ontspan je en liggen je creatieve gedachten. Je laat anderen niet makkelijk op emotioneel gebied bij je in de buurt komen. Dood steken is ontdoen van vervelende gedachtes. De politie is je innerlijke gezag. Wat kun je wel en wat kun je niet doen.

Op de tribune overzie je het wat er om je heen afspeelt en heb je het overzicht. De boot hoort bij het element water. Water staat voor emotie en het onbewuste. Je leert jezelf kennen door onder water (onbewuste) te gaan zwemmen. Komt weer boven en ben je bewust van je emoties. In het bos kun je je aarden. Je wil het over een andere boeg gooien, want je wilt een nieuw stijl aannemen. Je bent opzoek naar jezelf.