Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gelukkige veranderingen?

5 jaar geleden

Droomde dat er over de parkeer plaats bij ons in de buurt een vliegtuig vloog die allemaal geld naar beneden liet vallen.Allen mensen in de buurt inclusief ik gingen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk geld verzamelen.

Ik had maar liefst 1250 euro verzameld.Naar mijn idee 1 van de meest hoge bedragen die een individu daar heeft kunnen pakken.
Toen ik terug naar mijn huis wou lopen,zag ik bij een huis dat een blok van mijn huis verwijderd was dat er bij dat huis een stroom kabel liep in hun brieven bus naar het huis van het andere blok,waar tussen een steeg zat.

Ik vroeg me af van waarom is dat en toen kreeg ik het antwoord te of inzicht te horen van dat het ging om stroom.
Toen kwam er meteen de vraag in mij op van waarom dan niet het huis er naast want dan hang er geen kabel in het midden van de steeg.

Later in de droom droomde ik dat ik een gloed nieuwe motor fiets had en waarmee ik lekker rond reed heerlijk was dat.
Ik ging met mijn motor naar school maar ik durfde er niet meet te pronken omdat ik bang was dat misgunners hem fandalistisch toe konden takelen.

Wel kreeg ik echter complimenten van de persoon waarvoor ik bang was dat ze mij die mooie motor niet gunden maar alsnog was ik huiverig omdat het een anima was die vroeger mijn vertrouwen heeft beschadigd.En ook die anima had ook geld opgeraapt alleen zijn geld was nep en het mijne was echt.

5 jaar geleden

Geld kan symbool staan voor zelfvertrouwen, succes of normen en waarden. Het vliegtuig stat voor ‘hoogvliegen’. Een parkeerplaats staat voor passiviteit. Je bent wel geld aan het oprapen, maar verder hoef je er niets voor te doen om dit te verdienen. Het huis dat verdwenen is, is schijnbaar niet meer bewoonbaar. Uit het oog uit het hart. In plaats daarvan zijn andere faciliteiten voorzien. Stroom is energie. Het is een kostbare voorziening. Tegenwoordig hebben we het hard nodig om het huishouden draaiende te houden.

5 jaar geleden

Bedankt Esme.