Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

hond en stuk staart kwijt

2 jaar geleden

Hallo

Vannacht een vreemde droom gehad, hopelijk kunnen julie wat helderheid geven

Ik was in een een gebouw op bovenverdieping Martial Arts aan het leren (??), mijn hond was op benedenverdieping (plezier met andere honden aan het maken , geloof ik)

toen ik ineens aan mijn hond dacht en naar beneden ging voor hem te zoeken, zag ik het topje van zijn staart op een tafel liggen (leek wel 'mooi' afgesneden), hij lag wat verder te slapen op een matje met zijn achterste naar mij. Ik heb naar een dierenarts gebeld met de vraag of ze zijn staart terug konden zetten. Toen werd ik wakker.

grtjes

liesje

2 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het gebouw is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Een gebouw is vaak groter dan een woonhuis en kun je leegte ervaren. Op de bovenverdieping (hoger niveau) leer je op lichamelijk en spiritueel gebied in balans te komen. De hond begeeft zich op lagere niveaus. Een hond heeft een IQ van een 3 jarig mens. De hond kent, zolang hij goed wordt verzorgd, geen zorgen. Hij slaapt, eet, speelt en doet zijn behoefte. Soms zou je je erin willen verplaatsen. De staart is geamputeerd. Dit wijst op een handicap in de communicatie. De hond maakt met zijn staart duidelijk, hoe hij zich voelt. De hond kan een spiegel van jezelf zijn.

2 jaar geleden

geweldig
dank je wel Esme !!