Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gymzaal

4 november 2018

Droomde dat ik naar kungfu les ging, eenmaal daar aangekomen in de kleedkamer had ik een trainingsbroek aan die veel te strak zat.Daar kan ik natuurlijk niet goed in trappen( mijn specialiteit)
We moesten teams maken net zoals ze dat vroeger deden met voetbal op de basisschool.Een jongen waaraan ik twijfel of hij mij mag en een meisje die ik niet ken maar die ik al automatisch leuk vond mochten hun team genoten uitkiezen.

Die jongen leek mij niet te kiezen de eerste keren en het meisje leek mij te kiezen na enkele keren maar ik kon niet geloven dat ze mij koos, ik bleef stomverbaasd zitten en zei echt ik???? en keek toen andere mensen aan en niemand zei wat ook het meisje zei niks en toen had ik dus mijn kans verkeken dacht ik ofzo.

Toen er nog maar een stuk of 4 of 5 mensen over waren om te kiezen inclusief ik.Besloot ik om naar de kleedkamer te gaan om daar een andere broek aan te trekken die wat ruimer zat.
Ik moest ook opeens naar de wc en toen ik wou plassen ( staand natuurlijk zoals ik dat altijd doe) piste ik een gedeelte over mij broek heen, de vlek was ongeveer ten grote van een diameter van ongeveer 15 cm.
Ik probeerde het met wc papier droog te maken, want ik vecht liever in een broek waar in ik goed kan vechten ookal is hij vies.Dan een schone broek die super krap is, want ik wou natuurlijk indruk maken met mijn prestaties op dat meisje maar ook gewoon voor mij zelf en de kungfu leraar.

Toen ik even later kwam mijn ouder sergeant van de opleiding met een vissen kom op zijn hoofd met allemaal spinazie en een salade er in die kom ( denk aan sandy de eekhoorn van spongebob squearepants.
De sergeant zocht naar drugs, hij dacht dat ik wellicht wiet aan het roken was omdat ik naar de wc vluchten.
Ook begon hij over dat ik geen drugs op school mocht gebruiken omdat er op school een opendag is omdat dat een slecht voor beeld is voor die potentiƫle nieuwe leerlingen.
Ik vertelde hem dat ik niks bij me had ( wat ook de waarheid is )
dat was de droom een hele rare die ik zelf totaal niet weet te plaatsen.

4 november 2018
Beheerder

Je slaat een modderfiguur met die te ruime broek.
De broek aan hebben is meestal een mannelijk dominante houding aannemen.
Dat past ook wel bij dat trappen.
Met een strakke broek krijg je een hoog stemmetje. LOL

Een viskom is zoiets als rondjes zwemmen in het hoofd.
Spinazie zou veel ijzer bevatten maar dat is een mythe.
Salade kan een afrodisiacum zijn.
De viskom kan nog een analogie hebben met het onbewuste (of het waterhoofd. LOL)

Misschien is de vlek een vorm van zelfbevlekking? (pollutie, Onan-eren)

4 november 2018

Nou... er was gister wel iets bijzonders gebeurt.
Namelijk had ik verteld tegen hem dat ik biseksueel was ( ik was toen ook onder invloed omdat ik het dan makkelijker kan vertellen)
En toen ik vol zelf verzekerheid tegen hem zei van ik ben biseksueel.Werkte de drugs meteen uit voor mij gevoel.
En voelde het als een verlichting en mijn vader veranderde ook in enig opzicht.
Het voelde alsof ik mijn hele leven wachten op de dag van gisteren.
En nu is mijn vader ook veranderd nu doet hij opeens dingen uit eigen initiatief in het huishouden.
En hij accepteerde mij ook.Zelf heeft mijn vader een broertje die zelfmoord gepleegd heeft omdat hij uit de kast kwam maar niemand accepteerde hem.
Ergens voelde en wist ik ook dat mijn vader liever had dat ik hetero was dat kon ik duidelijk afmaken op zijn gezicht uitdrukking en uit eerdere gesprekken waar ik het suggereerde.
Maar uiteindelijkeer accepteerde hij het wel, want als hij dat niet zou doen zou ik hem voor goed verstoten.

En het bijzondere is nu ik dit verteld heb is mijn seksuele blokkade compleet verdwenen. ik ben nu weer heel makkelijk op te winden door bijvoorbeeld een naakte vrouw te zien, dus weer net alsof ik 16 was.Mijn libido is weer de oude :)
Ik had gister ook tegen hem gezegd dat ik de drugs niet meer nodig heb omdat ik nu niet perse meer iets heb om voor te vluchten.
Alhoewel ik na het wakker worden vandaag nog wel beetje zin heb in drug omdat ik na mijn blokkade nog 1 keer gebruikt heb en een heel ander effect kreeg omdat mijn emotionele blokkade weg is.
Ik denk dat vanwege dit ik droomde over die segeant met drugs ofzo, want ik denk als ik weer ga gebruiken mijn vader en ik een terug val zou kunnen gaan krijgen.In onze persoonlijke groei.

En nu voelt het voor mij ook alsof ik het meeste achter de rug heb en mijn leven nu pas moet gaan beginnen ofzo ( born again)



4 keer bewerkt. De laatste keer was 4 november 2018 door angel maria.

4 november 2018
Beheerder

Wel dat zou een mooi begin kunnen zijn.
De sergeant is een strenge meester (geweten/discipline)
Wie weet waartegen je vecht? Immers het vechten is tegen je windmolens.
Je kunt niet anders dan worden wie je in essentie bent.
Wel leuk dat je vader nu ook eens de handen uit de mouwen gaat steken.

Drugs lossen niets op het is escapisme (net als drank).

4 november 2018

ik wil u nogmaals ontzettend bedanken want zonder u was dit nooit gelukt. U hielp mij mijn vocabulaire zodanig uit te breiden dat ik mijn innerlijke gevoel kon uiten in de gesprekken die ik met mijn vader voerde en sws heeft het mij erg veel geholpen in de contacten die ik legde met andere mensen waardoor mijn leven andere draaien kreeg.
En alle uitleg die u mij gaf heeft u mijn algehele kennis enorm verbeterd,en had ik nooit gekomen waar ik nu ben.
Ik ben u eeuwig dankbaar Sheherazade!!!! :)

4 november 2018
Beheerder

Leuk om te horen Angel Maria.

4 november 2018

Sheherazade ik zit soms wel eens te visualiseren,ik zou het leuk vinden om bijvoorbeeld aftespreken met zn
3e Esme u en ik.

het lijkt me leuk om een keer te gaan 'meeten' want we hebben veel contact met elkaar en ik mag jullie allebei heeeeeel erg graag!



1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 november 2018 door angel maria.

4 november 2018

Angel Maria, dat is lief van je. Maar ik wil liever alleen via de site contact hebben. Ik ben eigenlijk best wel verlegen. Er zou weinig uit me komen als we mekaar zouden zien. Ik ken Sheherazade al ruim 10 jaar en we hebben alleen maar via de computer contact. Ik ben ook wel benieuwd wie er achter Sheherazade schuilt. Soms moet je dingen laten zoals ze zijn. Beheersing is een grote kunst. Daarmee leer je los te laten van je verlangens/ego. Dat hoort ook bij de leerschool. Het is voor mij beter om oppervlakkig te zijn, om objectiever te kunnen reageren op een droom of een situatie. Maar dit zijn even mijn woorden. Ik weet niet wat Sheherazade daar van vindt.

4 november 2018

Esme mijn andwoordt is overwin je angst
Dingen die spannen/ eng lijken zou je juist moeten doen om die angst te overwinnen.

Esme je hebt een wereld voor je te winnen als je durft los te laten.
Oh maar esme ik snap je heel goed want als je verwachtingen schept en het komt niet uit dan kan het een anticlimax zijn.
Maar ik zelf heb begrip voor iedereen,en schep geen verwachtingen.
als je geen verwachtingen creƫert kun je niet teleur gesteld worden.


Mijn kungfu leraar heeft zijn vrouw via chatten.nl ontmoet en hun zijn echt ziels gelukkig hebben 2 prachtige mooie leuke kinderen.
dat weet ik omdat ik met zijn zoontje samen collecte gelopen heb.



3 keer bewerkt. De laatste keer was 4 november 2018 door angel maria.

4 november 2018

Ik ben niet bang. Ik heb geen behoefte aan een meeting. Ik denk ook niet aan een anticlimax. Misschien zou ik verlegen anders kunnen noemen, namelijk niet sociaal.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 november 2018 door Esme.

4 november 2018

Ik had een beste vriend op xbox en we hadden afgesproken en toen is het alleen maar beter gegaan, en nu heb ik een vriendschap voor het leven.

5 november 2018

Btw denk ik dat ik nu een soort van onbewuste passieve narsistische techniek op jou aan het uitoefenen ben.In de hoop dat we gaan afspreken.Van uit mijn kant gezien.
en ik denk ergens dat sheherazade dit wel leest en door heeft en het ons 2 tot een eind conclusie wilt laten komen.
( denk ik hoor)

Maar als je het niet wil hoeft het natuurlijk niet.

Indat geval zou ik graag de vraag willen herstellen naar dat ik met sheherazade wil afspreken
Ook droomde eerder al eens een keer dat ik Sheherazade tegen kwam in de trein, en dat ze op haar laptop dromen zat te vertalen.



2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 november 2018 door angel maria.

5 november 2018
Beheerder

Angel Maria

Soms ben je weleens benieuwd naar wie iemand is, maar persoonlijk heb ik ook zeer onaangename ervaringen met een meeting.
Zozeer dat ik daar liever niet meer aan begin. Dat is dus niet op jou gericht.
Ik heb al zoveel over mij heen gekeerd gekregen, vooral op of via een forum dat het veiliger is via het internet te communiceren.
Aangezien ik ook mensen met ernstige geestelijke (psychiatrische) problemen probeer te helpen kun je niet altijd inschatten hoe dwangmatig, obsessief en explosief die kunnen zijn. Je moet altijd reserves incalculeren en defensief zijn. Ze proberen werkelijk alles om een persoonlijker relatie aan te gaan. Dat is dus onprofessioneel. Daarom heb ik ook een geheim nummer moeten installeren, puur voor privacy en rust. Het voorstel tot een meeting is dus vaker gedaan en zelfs na langdurige zeer goede resultaten kunnen ze soms omslaan in rancuneuze figuren. Dat komt vaak omdat je zoveel van hen weet, of hen doorziet. Vooral bij paranoia is dat niet ongewoon. Of je valt voor een kleinigheid van hun voetstuk. Denk eens aan een borderliner of radicaal acting out gedrag of de narcistische woede.

Daarbij ben ik misschien nog wel meer als Esme tamelijk kwetsbaar.
Ben ook meerdere keren fysiek aangevallen of bedreigd.

Gaat hem dus niet worden.

5 november 2018

Ik begrijp het volkomen geen enkel probleem :)

5 november 2018

Angel Maria, het is voor mij ook niet persoonlijk naar jou bedoelt. Je bent geen onbewuste narcistische trekken bij mij aan het uitoefenen. Ik begrijp wel waarom je graag live contact wilt zoeken. Je hebt heel veel van jezelf bloot gegeven en wil je de virtuele berichten tastbaar maken. Wie schuilt er achter dat beeldscherm, zal je je - denk ik - wel eens afvragen. Ik herinner me nog een droom van je over die hypnotherapeut. Zij wist wel veel van je, maar jij niets van haar. Daar zou je je aan kunnen ergeren.

Ik kom vanwege mijn werk o.a. bij mensen thuis met psychische klachten. We hebben geleerd om elke persoon te respecteren zoals ze zijn. Opmerkingen mag ik niet negeren. Dat is volgens de zorg een moment van geen interesse tonen. Ik heb wel eens vaker gehad, dat mijn aandacht verkeert werd gezien en wilden mensen zo dichtbij komen dat ze me probeerde te claimen. Daarom ben ik me meer gaan hechten aan mijn privacy.

Dan kom ik toch terug op mijn eerste antwoord. Beheersing is een grote kunst. Daarmee leer je los te laten van je verlangens/ego. Dat hoort ook bij de leerschool. Soms moet je processen alleen bewandelen. Dan kun je dieper tot je zelf komen. We helpen je vanaf een afstandje. De kracht van, mensen graag mogen of houden van, schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Vasthouden is zelfzuchtig. Het kan zijn dat je onzeker bent om alleen in het leven te staan, of onzeker om de ander kwijt te raken.

5 november 2018

Dankje esme
Citaat:Ik begrijp wel waarom je graag live contact wilt zoeken. Je hebt heel veel van jezelf bloot gegeven en wil je de virtuele berichten tastbaar maken. Wie schuilt er achter dat beeldscherm, zal je je - denk ik - wel eens afvragen. Ik herinner me nog een droom van je over die hypnotherapeut. Zij wist wel veel van je, maar jij niets van haar. Daar zou je je aan kunnen ergeren.

Ja dit klopt wel ergens.
Maar het is meer een gevoel dat tegen mij zegt omdat hij niks over hem echt wou bloot geven.Terwijl hij mij ( met goede bedoelingen echt de les probeerde te lezen ofzo)

En ik merk bij jullie ( ik weet niet of dat komt omdat jullie vrouwen zijn) maar jullie praten tenminste over jullie gevoelens.
En waarom jullie op een bepaalde manier denken. In mijn ervaringen doen mannen dat bijna nooit echt nooit.

En omdat jullie je openen naar mij vertrouw ik jullie,Kijk die hpyno therapeut hielp mij wel maar op de 1 of andere manier vertrouwden ik hem niet.
Daarom kon ik me ook niet echt goed ontspannen tijdens de sessie.Ik ook graag weten wie hij is.In verband met mijn vertrouwen wat als van jongs af aan beschaamd is kan ik me maar moeilijk ontspannen bij iemand die zich niet bloot geeft.Jullie 2 vertrouw ik ten volste ook puur omdat jullie het echt vrijwillig doen.Dat heeft mijn vertrouwen gewonnen om mijn verhaal met jullie te delen.En ik weet wel dat andere mensen mee kunnen lezen maar dat interesseert me vrij weinig omdat ik van jullie altijd antwoorden krijg waar mee ik verder kan.


Citaat:
Dan kom ik toch terug op mijn eerste antwoord. Beheersing is een grote kunst. Daarmee leer je los te laten van je verlangens/ego. Dat hoort ook bij de leerschool. Soms moet je processen alleen bewandelen. Dan kun je dieper tot je zelf komen. We helpen je vanaf een afstandje. De kracht van, mensen graag mogen of houden van, schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Vasthouden is zelfzuchtig. Het kan zijn dat je onzeker bent om alleen in het leven te staan, of onzeker om de ander kwijt te raken.

Ben ik het helemaal mee eens.Ik zat ook te denken over dat als we zouden afspreken dat we dan gwn lekker op een terras zouden gaan zitten beetje mensen kijken en geen hele diepe gesprekken zouden gaan voeren.Gewoon leuk gezellig beetje oppervlakkig lol maken zodat wat jullie dames net aangaven niet zou gaan gebeuren. in mijn opzicht is dat heel belangrijk, acceptatie.Ik zal jullie allebei totaal accepteren voor wie jullie zijn ik oordeel niet.

Ik heb zelf echt vaak met mensen afgesproken via internet Echt minsten 7 keer En 1 keer had ik wel een foute inschatting gemaakt en ben toen opgelicht maar ik had daar geen haat gevoelens naar omdat ik uiteindelijk die beslissing heb genomen iets van hem te kopen zonder goed nagedacht te hebben.
Maar al met al ben ik wel blij met de keuzes die ik gemaakt heb.Ik spreek niet zomaar af met iemand als het niet goed voelt.
Ik zelf werd helemaal vrolijk van het idee al, en ik heb er nog steeds een goed gevoel over we delen allemaal de zelfde idealen, en we zijn het over heel veel dingen eens.

Ik sta voor veel dingen open.
Ik ga jullie nergens tot dwingen dat is ook echt het laatste wat ik wil want dan wordt het sws niks, alles moet op vrije wil gaan ben ik van overtuigd.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 november 2018 door angel maria.