Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De aardbeving van gisteren in Griekenland

27 oktober 2018

Hoi! :)

Gisteren was er een redelijke aardbeving in Griekenland, en kwam erachter doordat griekse familie zichzelf als veilig meldde op Facebook.
Degene die dat deed was de vader, hun kinderen hebben niks gemeld maar ik ga ervanuit dat die ook veilig zijn, anders had ik daar wel iets over gehoord.

Nu wil mijn droom van vannacht gaan over die familie. Er was een kidnapper bezig, die ontvoerde de kinderen (tieners) doormiddel van een motorkapklep. Hoe het ging weet ik niet meer, maar de motorkap klapte waardoor ze in een soort van gat vielen. Later zag ik ze nog wel, maar onbereikbaar. Ze waren in een soort van huis, ze waren in de deuropening, maar liggend.

Vannacht droomde ik ook andere dingen. Iets over een voetbalwedstrijd, het waren kinderen van een jaar of zes. Maar ze speelden als eredevisiespelers. En dat vond ik heel knap.

Ook droomde ik over een toets. Het ging om Frans. Ik zat niet meer op school maar wilde weer leren. Geen idee waar ik me voor had ingeschreven. De toets was in het Nederlands, ik hoefde enkel maar een verhaaltje te schrijven. In het Nederlands dus.
Vervolgens was er in dezelfde droom iets met eten, er werd eten uitgedeeld. Iets met soft-ijs achtigs, maar dat was het niet. Althans, in mijn droom leek het op softijs maar ik had er mijn twijfels bij. Er was een rij, ik moest lang wachten want twee jongens waren belachelijk lang bezig bij de medewerker. Ook was er iets met ander eten, maar dat was enkel maar voor mensen met een pasje en die had ik niet. De man zei dat hij eerder aan iedereen uitdeelde maar dat dat uit de klauwen liep.

En dan nog een droom. Bovenaan een heuvel, die een beetje leek op een piramide, stond een gebouw met daarbij politiefietsen, op slot. Ik kon er eentje van het slot halen en mijn eigen fiets, die ik nog in mijn handen had, rolde weg. Veel geklungel dus. Vervolgens zie ik vanuit de derde persoon iemand snel met de fiets via de hele trap snel naar beneden vluchten. Daarna zette ik hem weer op slot.

En dan had ik een droom, maar die houd ik voor mezelf.

Oké, ik snap dat die hele kidnapdroom verwijst naar het gevaar van een aardbeving. Maar sommige dingen lijken steeds terug te komen, zoals nu weer een voetbalwedstrijd en een pasje.

Edit: ik droomde ook nog over vluchten. Iets met geheime dingen, een truc om mijn identiteit verborgen te houden, het was gevaarlijk. Maar op het einde mijn undercover was uncovered. (Sorry, soms vergeet ik mijn eigen moedertaal.)



1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 oktober 2018 door DingenDromer.

27 oktober 2018
Beheerder

Een droom per keer anders wordt het een chaos.





Deze discussie is gesloten.