Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemdgaan?

Tmkira
5 jaar geleden

ik heb een vriendje. Nu vijf dagen. In mijn droom had ik dat dus ook. Ik was met mensen uit de klas aan het afspreken. Een jongen uit de klas is best wel knap. Hij ging de hele avond naar me toe en liep mee naar mijn vader zijn auto toen die me kwam ophalen. Hij zoende me. Ik liet het gebeuren terwijl ik gewoon een vriendje heb. Toen was ik op een ander feestje en een andere jongen van schoolwas daar. Ik vind hem best leuk. Ik wou een paar weken geleden met hem gaan afspreken maar nu heb ik een vriendje. Ik ging met hem praten. Hij was heel grappig. Hij gaf me een knuffel. We stonden daar te knuffelen terwijl ik gewoon een vriendje heb. Toen was ik op een ander feestje. Ik was daar met een jongen die ik eerst leuk vond. Ik ging met hem praten en op een gegevenmoment waren we aan het stoeien. Ik lag op de grond want hij had me speeld op de grond gegooit. Het was heel grappig en ik vond hem echt leuk. We stonden ergens boven bij roltrappen. Ik twijfelde weer aan mijn vriendje.
Toen was ik met een meisje uit mijn klas op school. Ze had ruzie met een van haar beste vriendinnen. Ik noem het meisje iit mijn klas even (a) en de vriendin van haar (b). (B) dacht dat (a) haar band had lek geprikt. Maar Het waren andere meisjes. (A) wilde dat heel graag duidelijk maken aan (b) Ze was verdrietig dat (b) boos op haar was. (B) geloofde haar niet. Ik stond bij de spiegel met (a). Ik vroeg aan haar of ze het echt niet had gedaan. Ze zei van niet. Ze was echt heel verdrietig. Ik geloofde haar ook. Ik had het eerste uur vrij maar was toxh op school. Daar was ik blij om want ik had een cake in mijn rugzak die ik nog wou opeten.

5 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je droomt dat je vreemdgaat is dit een expressie van je behoeftes. Het hoeft niet speciaal om seks te gaan. Het kan de algemene behoefte zijn van knuffelen. Je vind het een heerlijk gevoel de aandacht van een jongen te krijgen. Knuffelen of zoenen geeft ook een gevoel van samensmelting van twee gevoelens.

Op de roltrap beweeg je, maar je doet zelf niets. Je laat je leiden door je gevoel. Een band kan in deze situatie ook om een vriendschapsband gaan. Beste vriendinnen kunnen ook uit elkaar gaan, net als een liefdesband.

5 jaar geleden
Beheerder

Misschien hebben de roltrappen met rolpatronen te maken.
Op een roltrap hoef je niet zelf te lopen het gaat allemaal van een leien dakje.