Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aan het werk

15 jaar geleden

hallo

vannacht droomde ik dat ik helemaal vrij was, zoals je in teken filmpjes wel eens ziet weet je wel, van mooi groen grasveld, geen wolkje aan de lucht, overal van die mooie kleurige bloemen, enz.
en ineens stond ik binnen, vlak voor mijn moeder, en mijn moeder zij dat ik maar eens een baantje moest gaan zoeken.
en ineens zat ik midden in een woestijn, achter een buro met een computer, en om mij heen zaten allemaal mensen echt als zombies aan hun computer te werken, en ik probeerde te ontsnappen, maar iets zij me dat het niet lukte.
en in dat bedrijf/kamp/gevangenis/wat het ook was hadden ze 1 regel, en dat was dat je al je spullen precies zo mee naar buiten moest nemen na werktijd dan dat je ze binnen heb gebracht,
maar ik had die regel niet in de gaten, en toen had ik 1 boterham gegeten, en toen ik naar buiten wou kwamen ze erachter, en om snel te zijn had ik mijn broer maar de schuld gegeven, en mijn broer komt er net aanlopen, en het eerste wat ze deden was een geweer pakken en mijn broer doodschieten, en toen werd ik helemaal wakker met schuldgevoel.

ik zou nog ff snel wat over mij vertellen :P
ik iets wat veel wegheeft van een niet blowende hippie. ik mijn werk ervaring is 2 kranten wijkjes (van een paar maanden per stuk, en dat was een paar jaar geleden) en 1 weekje stage, ik ben 16 jaar oud, mijn politieke denk richting is socialisme/liberalisme.