Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

3x droom over Auto ongeluk en ex

Harm jan
5 jaar geleden

Hallo, ik heb de laatste tijd na een lange tijd een hele aparte reeks dromen gehad.

De eerste droom ging over een auto ongeluk, ik zat voorin naast mijn vader wie de auto bestuurde.
Mijn moeder en zusje achterin, we rijden op de snelweg en op het gegeven moment raakt mijn vader in een soort trance en rijd hij met 200 km per uur op een tankstation in.
Allemaal explosies en bloed maar we hebben het alle vier overleefd.

Droom 2 :

Een kameraad van mij is vrachtwagen chauffeur, hij rijd al zijn hele leven en is een ervaren chauffeur, ik kom hem tegen op een auto sloperij. Hij zit in zijn truck en ik ben te voet, ik kom bijna in zijn dode hoek terecht maar weet de dans net te ontspringen en overleef het.
2 uur later staat zijn vader voor mijn deur en zegt dat hij is verongelukt op de duitse A3 Autobahn. Ook bij een tankstation in de buurt. En opeens begin ik hem als geest te zien ik was tevens de enigste die hem kon zien.


Droom 3:

Ik zit een licht grijze Mercedes C klasse, dit keer weer als passagier met een vriend achter het stuur. Het regent heel hard en we rijden op een onverlicht stuk op de snelweg,
Hij wilt zich uitsloven en begint precies (ja ik weet het precieze nummer nog) 271 km per uur te rijden, we krijgen aquaplanning en glijden met een auto overdwars op de snelweg, hij geeft een trek aan het stuur en we overleven het op een haartje na.



En dit keer droomde ik over mijn ex, ze had een andere gozer. Een bekende van mij en daarmee ging ze zich uitsloven met het doel om mij jaloers te maken.

Met Diezelfde ex heb ik 3 maanden geleden me relatie verbroken in real life.
De reden daarvan is omdat ze erg verandert was van karakter en mij heel erg onder de duim wou houden. Ik was mijzelf niet meer en ging er maar in mee tot dat ik vondt dat het genoeg was, en toen was het afgelopen met onze relatie .

Misschien heeft dit iets met mijn andere dromen over al die auto ongelukken te maken?

Gr Harm

5 jaar geleden
Beheerder

Een droom per keer staat er duidelijk.

De ongevallen lijken inderdaad op je crash in het leven te wijzen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.





Deze discussie is gesloten.