Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn droom de derde, orka's

14 jaar geleden

Hallo iedereen,

Ik heb al eerder 2 dromen op dit forum geplaatst en heb vannacht weer eens raar gedroomd.
Mijn droom ging als volgt:

Ik was samen met mijn ouders op vakantie in Mexico, ik wilde een stukje gaan lopen over het strand en kwam bij een verlaten stuk aan. Er zwommen tien tallen orka's. Ik ging de zee in en er kwam een orka naar mij toe ik hield mijn hand voor zn snuit en hij botste er tegen aan, het leek alsof hij mij een kus wilde geven. mijn moeder vond mij in de zee en kwam ook maar zij zei dat ik moest oppassen voor de orka's omdat ze kunnen bijten, de orka duwde mij met zn snuit in een keer heel ver weg de zee in. ik liep weer terug met mijn moeder over het strand naar mijn vader, en vertelde het verhaal.

caroline
14 jaar geleden

hoi, ik vond je berichtje op internet en heb net als jij ook over orka's gedroomd. Alleen ik redde een baby orka die vastzat in het zand.
Kan er niets over vinden... ben jij nog wat wijzer geworden?

Madelon
14 jaar geleden

Ik droom heel vaak over de zee, dat ik in de zee zwem en dat er allemaal haaien, orka's en dolfijnen zwemmen. Ik vind dat heel beangstigend op de een of andere manier maar ik weet niet waarom. Vaak gebeurd er niets, ben ik er alleen maar bang voor. Maar soms willen de dolfijnen en of orka's me beschermen tegen de haaien. Ik kan niets over orka's vinden. Iemand die het begrijpt?

ilse
14 jaar geleden

ik droom altijd dat voor als ik wakker word dat ik van een waterval
valt van heel heel heel hoog en dan schrik ik wakker en dan zit ik rechtop in mijn bed
echt raar tog of nie

:)