Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Feest

Misoyo
5 jaar geleden

Ik heb een droom gehad over een feest.
Er was een presentator bij die via microfoon iedereen opspoorde om.te zoeken naar tekenen/ hints. Hij is heel bekend van tv series. Ik zocht. Een kindje dat leek op mij en mijn vriend zocht ook. Soms vonden we iets zoals een gedeukte nummerplaat.

Ik kwam mensen tegen die ik van vroeger kende. Ik liep er een aantal keer voorbij in de hoop dat ze mij niet zagen. Ze praatten over mij. Ik hoorde mijn naam, horeca en werken. Later ging ik naar die persoon, ging ik erbij zitten en vroeg wat het te betekenen had dat ze over mij praatte. "Ja", zei ze. Ze werd in dat moment mooier en ik lelijker. Mijn haar geraakte in de war "ja je bent nu al een tijd bezig met zoeken naar werk. Het is niet voor je weggelegd hè in jouw sector. Misschien moet je solliciteren als serveuse." Ik zei "ik weet dat ik al lang zoek naar werk. Nog even en ik.schakel ook een zoektocht in voor andere vacatures. Maak je geen zorgen. Maar geen serveerster. Wil je mij verdriet aandoen? Wil je mijn gevoelens kwetsen? Dat gaat je niet lukken, ik laat het niet binnen. "

De main character stapte een huis binnen er lag iemand met een ooglapje. "Je moet naar het ziekenhuis", zei ze. Er kwam iemand binnen en die zei "dag moe". "Is dat uw moeder", zei de main character van de serie. Het meisje waar de presentator mee zou trouwen. De persoon die binnen liep werd ontmaskerd als slecht persoon/iemand die vuil in het eten gooide om het zo te zeggen.

Op het einde helpte ik op te ruimen. Dit deed ik om de fietsen met een haak omhoog te plaatsen.in een hypermoderne voertuig/bus. Een schattig kindje dat leek op mij en mijn vriend zei dat hij nog benodigdheden moest halen. Ik wist dat hij iets plande om mij gelukkig te maken.

Misoyo
5 jaar geleden

Verdere informatie
**
Vrouw
Werkelijk werkzoekend
Mijn auto is stuk en mijn fiets is stuk wat mijn vooruitgang in het zoeken beperkt.
Geen kindje
Net afgestudeerd. twee linkerhanden en dyscalculie, niet gemaakt om serveerster te worden. Mijn excuses voor iedereen die het kan verkeerd opvatten.
Bedankt voor uw antwoord.

5 jaar geleden
Beheerder

Het kind kan het innerlijke kind zijn.
De nummerplaat kan een individu symboliseren (ID card)
Als er deuken in zitten is dat een beschadigd zelfbeeld.
Misschien is de ander in jezelf een assepoesterfiguur die door werken verrichten mooier wordt. (maar het kan ook ijdelheid zijn door zich mooier voor te doen, spiegeltje spiegeltje aan de wand enz.)
De ziel moet in het ondermaanse ondankbaar lijkende taken uitvoeren om te kunnen evolueren.
Maar de vrouw is zelf niet gecharmeerd van dienen (serveren)
Dus zo nederig is ze niet. Ze is een beetje veeleisend want als je geen werk hebt moet je alles aanpakken wat voor handen is ook als dat serveren inhoudt. Voor kwetsbare gevoelens is daarin geen plaats.

Een ooglapje is een beeld van iets niet willen of kunnen zien.
Maar betekent ook dat er iets niet gezien mag worden. (Het verborgen oog is een symbool van de illuminati)
Het oog verbergen kan ook op valsheid wijzen. Immers het oog verraadt veel.
Zoals je al aangaf, de persoon werd "ontmaskerd".

Je moet zaken opruimen of verwerken.
Dan vindt je ook het schattige kindje dat je in het begin al noemde.

De fiets is een individueel voertuig maar je lijkt het aan de wilgen te hangen.

Er moet toch iets goeds zijn te vinden want je bent net afgestudeerd.
Ondanks die onpraktische handen en dyscalculie.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.