Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Uit eten met vriend

Dagboekje
6 jaar geleden

Ik ga uit eten met een vriend in een restaurantje in mijn geboorteplaats. We zoeken een parkeerplek voor mijn fiets. Uiteindelijk vinden we een plekje in een zijstraat (vlak bij speeltuin bij het plein in het centrum). Ik zet mijn fiets in een blauw omlijnt vak (parkeervak, betaald parkeren). We proberen het op slot te zetten, maar het gaat lastig, aangezien mijn fietstas te ver naar links hangt.
Mijn vriend en ik vinden een plekje in het net geopende restaurant. Het zijn oranje-gele muren. We zitten naast elkaar. Er komen twee vrouwen naar ons toe in een Beierse jurk. Ze leggen kaarten voor ons. Ze kunnen niet kiezen welke kaart – ze hebben daar een meningsverschil over – maar uiteindelijk leggen ze de kaart “Jullie rijden samen” voor ons. Vervolgens komen de vrouwen tegenover ons zitten. Ook wordt er een tafel aan mijn rechterkant geschoven en een oude man gaat daar zitten. Links van mijn vriend wordt er nog een tafel aangeschoven en een van de vrouwen gaat daar zitten. Zij pluist mozzarella uit met lichtblauwe, doorzichtige handschoenen. Er wordt veel gepraat over onderwerpen die ik niet mee kan praten. Toch wendt mijn vriend zich af en toe naar mij en buigt dan naar voren.

Het lijkt erop dat ik mijn vriend zie/nodig heb als mijn vangnet betreft mijn verleden. We parkeren mijn fiets – ik moet het rustiger aan gaan doen. Uiteindelijk vinden we een plek in een zijstraat: iets opzij zetten. Ik parkeer het in mijn keelchakra, ik houd het in? Maar op slot wilt het niet: het wilt naar buiten. De bagage (de fietstas) is te vol en hangt naar links. De bagage (gedachten) is dus te veel gericht op het denken in plaats van het gevoel.
Uiteindelijk vinden we een plekje in het net geopende restaurant. Het zijn oranje-gele muren, wat waarschijnlijk voor het geslachtschakra staat. Mijn vriend en ik zitten naast elkaar. Ik weet niet wat de betekenis is van de twee vrouwen in een Beierse jurk, maar ze doen mij wel denken aan mediums, aangezien ze kaarten leggen. Ze zijn het er nog niet over eens, maar het wordt uiteindelijk de kaart “Jullie rijden samen”. Samen door het leven gaan?
De oude man aan mijn rechterkant zal vast iets voorstellen, maar ik weet niet wat, evenals de vrouw links van mijn vriend. De vrouw pluist de mozzarella uit. Mozzarella is wit en slaat wellicht op iets spiritueels, een witte bol, en aangezien ze het met blauwe handschoenen uitpluist (keelchakra) zal het wel te maken hebben met iets dat vastzit in mijn keelchakra en er binnenkort uit zal komen/al uit is gekomen. Ik had vanochtend wel last van mijn keel. Ook al wordt er veelal gepraat over onderwerpen waar ik geen verstand van heb, toch toont mijn vriend interesse in mij.

6 jaar geleden
Beheerder

Eten vormt een conflictvrije zone.
Maar "eten" of trek hebben, is soms ook seks. (buiten de deur eten)
Parkeren is rust nemen maar ook passiviteit.
Beierse jurken. Beieren is boers, aarde gericht, geen omhaal. Gezond en nuchter verstand, praktisch.
Samen rijden kan een relatie aanduiden maar ook gewoon een levensweg gaan.
De oude man kan de wijze oude man zijn iemand met levenservaring.
Misschien heeft die vriend daar iets van?
De lichtblauwe handschoenen zijn steriel. Ontleden/analyseren?

Oranje-geel kan inderdaad naar de buik wijzen.

De fietstas hangt naar links het onbewuste.



2 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.

Dagboekje
6 jaar geleden

Je bedoelt dat die vriend op zoek is naar meer dan een vriendschap?

6 jaar geleden
Beheerder

Neen eerder dat jij daarover droomt haha.

De Beierse vrouwen zijn "kaartlegsters".
Dus net als op de kermis de toekomst voorspellen.
Wat kun je geloven op een kermis?

Beieren is verbonden met de illuminati en occultisme.
Denk ook aan de Bavariërs.
Walpurgisnacht enz.
Gezien de berg- en bos-achtige omgeving ontstonden er ook veel spookverhalen.



2 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.