Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zoenende orkas

Wiiej
14 jaar geleden

Hallo beste dromers,

Ik had laatst een droom over zoenende orka's ik ben in slaap gevallen terwijl er een stelletje constant zaten te smaken dicht naast me xD leuke vrienden he -_-
ennu ik vroeg me af wat zou zo iets kunnen betekenen voor hun en voor mij?

14 jaar geleden

Ik heb de sterren raadgepleegd en dit is wat ik te weten kwam.
Wanneer je over orka's droomt, betekend dit dat je ergens klaar voor bent, maar niet goed weet hoe je daar mee om moet gaan. Als je je doel bereikt hebt, zul je je er helemaal voor open stellen en er alles voor over hebben om dit succesvol te laten verlopen.
Maar, omdat dit over 'zoenende' orka's gaat, denk ik dat dit het typische geval; 'relaties' is.

Je weet niet goed hoe je moet omgaan met relaties, of hiermee moet beginnen. Als je dan ook een relatie krijgt, zul je in het begin wat in jezelf gekeerd zijn en wat verlegen. Niet goed wetend hoe je hiermee moet omgaan. Maar wanneer je je eenmaal aan iemand hebt gebonden, is deze relatie zeer sterk en zal deze ook niet snel stuk gaan.

Je vraagt me wat dit kan betekenen voor je vrienden. Ik zou hier graag antwoord op willen geven, maar misschien zou je me er wat meer over kunnen vertellen? Wie was je in je droom? Hoe zag je eruit? Waar was je in je droom? Was alles duidelijk, of gebeurde het in een waas? Die orka's, waren die bekend voor je, of niet, of heb je geen idee?

Groetjes.
x