Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een raasr huis en lijken. Help mij Aub

daan__
15 jaar geleden

Ongeveer een jaar geleden begon het. Ik droomde dat ik ging verhuizen naar een groot huis. Iedere keer als ik weer door het huis liep ontdekte ik weer iets nieuws, een exta keuken, breedbeeldtelevisies, slaapkamers, foto's etc etc. In het huis zat ook een kamer die helemaal ingericht was. Perfect dacht ik dan heb ik mijn eigen plek. Had zelfs een eigen voordeur. Maar iedere keer als ik in dat huis was had ik een onwjs raar gevoel van binnen. In mijn laatste droom over dat huis wou ik 1 van mn beste vriendinen de kamer laten zien waar ik een beetje op mezelf kon zijn. Ik dacht dat ik er alleen kon komen via mijn eigen ingang vanaf buiten, maar toen wij uit de woonkamer vandaan kwamen ontdekten we een gangetje met een trap en bedacht me ineens dat het wel zo kon wezen dat dat gangetje naar mijn kamer zal leiden. Dus wij lopen door dat gangetje en ineens roken we een hele rare lucht we keke om ons heen en zaten in een stenen kamer met 4 lijken... 3 van deze lijken waren helemaal verrot en 1 van die verotte lijken lag in de armen van een lijk die nog intact was. Je zult begrijpen dat ik me ben rotgeschrokken zie nu nog steeds continu al die beelden voor me, heb de rest van de nacht ook geen oog meer dichtgedaan.. ik herinnerde me ook dat in 1 van me vorige dromen een ex eigenaar van het huis was en die vertelde dat ik niet achterom mag kijken als ik door het huis loop..

2 dagen na deze droom droomde ik weer iets wreeds. Ik werd gebeld door de moeder van 1 van me andere vriendinnen om te zeggen dat me vriendin zelfmoord had gepleegd. ik barstte in tranen uit en ben ook naar de afscheidsdienst en begrafenis geweest. Zag haar liggen in haar kist,, zo mooi en vredig. Zie nu ook de hele tijd het beeld voor me hoe zij in de kist lag..

Ik word echt gek van deze dromen en beelden die me blijven achtervolgen. Ïs er iemand die weet wat de betekenis zal kunnen zijn en hoe het kan komen dat ik zo raar droom?
alvast bedankt!!! xx

charretje
15 jaar geleden

ha daan,
ik kan je niet exact uitleggen wat het allemaal betekent wat je droomt. het zou helpen als je met de zoekmachine van deze site zoekt op 'lijken', bijvoorbeeld, 'verhuizing', etc.
wat ik je wel kan zeggen is: geen paniek!
ik heb vroeger ook ontzettend veel over lijken gedroomd. meestal gaat het niet over wat er in werkelijkheid gebeurd, maar meer over wat er emotioneel met jou zelf gebeurd. dromen zeggen vaak dingen over je eigen toestand.
dingen die in het echte leven over kunnen komen als negatief zijn in dromen meestal niet negatief.
dat is bij tarot ook zo: de kaart van de dood betekent nieuw leven.
als jij van de droom geschrokken bent is het denk ik wel belangrijk om erachter te komen wat de droom tegen je wil zeggen. dus veel succes daarmee!