Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: Liefdesverklaring

Mellaxo
10 maart 2018

Hey,
Ik droomde gisteravond wat en ik vroeg me af of het eigelijk wel wat betekent. En nu ik er zo over nadenk, heb ik vaker een droom gehad waarin hij zijn liefde verklaart aan mij, maar dan op anderen manieren. Bijv in de winkel, buiten, of bij mijn thuis.

Voor ik begin met mijn droom wil ik nog paar dingen duidelijk maken. In real life ben ik echt al heel lang verliefd op hem, ik ken hem via zijn werk want hij werkt in een winkel bij mij in de buurt maar ik mag daar niet meer langs van mijn ouders vanwege omstandigheden tussen mij en hem, wat er echt maanden geleden is gebeurd. En ik noem hem E.

Maaroke mijn droom ging als volgt,

Ik mocht van mijn moeder na echt heel lang weer naar die ene winkel waar hij werkt, maar ik moest mn zusje meenemen. We liepen zo, en ik zag dat hun magazijn open stond en zijn baas was bezig met producten in en uit laden. (Zijn baas is echt lief, en hij praat altijd met mij). Maaroke uhm dus zijn baas die zag ons, en zei ‘ heey je bent er weer wow ik heb je echttt lang niet meer gezien ‘ daarna gwn beetje praten etc Maar ik zag nog iemand in magazijn werken. Het was E. Hij draaide zich om, en zag mij. Hij was echt echt blij om mij te zien na zooo een lange tijd, en hij moest metteen lachen en blozen. Zijn baas zei ook tegen mij ‘ ja je moet gwn elke dag langs komen voor E, net zoals eerst ‘ dus ik zei ‘ ja maar misschien wit hij dat niet .. ‘ baas zei ‘ ja tuurlijk wel, ik weet dat gwn mr niet zolang meer wegblijven want s niet leuk voor hem ‘ en toen kwam E aanlopen, en hij zei zovan ‘ ja waar was je al die tijd, ik wou je zien en wachtte op je mr je kwam niet, en ik maakte me zorgen en ookal heb ik bepaalde dingen gezegt tegen jou het spijt me daar voor maar ik hou echt van jou ik wil gwn dat je dat weet & blablabla, toen verklaarde hij dus zijn liefde voor mij en ik had het echt niet zien aankomen. Mijn zusje wist dat ik en E mekaar niet meer mogen zien, maar ze was echt blij voor me. Daarna gaf E mij een knuffel, en namen we afscheid id hoop dat we mekaar snel zullen zien. Snel ben ik naar huis gegaan, en mijn zusje vertelde het aan mijn moeder over wat E allemaal zei tegen mij, mijn moeder was in schok. Want zij geloofde altijd dat hij geen interesse in mij heeft. ( in t echt ook ). En verderest kan ik me niks meer herinneren

Dus zou deze droom een betekenis kunnen hebben? In het echt mag ik daar ook niet meer, maar in mijn droom mocht ik daar weer na heel lang. En verder droom ik vaker dat hij zijn liefde verklaart aan mij, maar op andere manieren. Dus ben wel benieuwd :)

Groetjes, Melanie

10 maart 2018
Beheerder

Het lijkt mij de romantische droom van een Assepoester.
Je adoreert hem, maar hij niet jou.
De droom is geen bevestiging dat het ook iets gaat worden.
Wie weet hoeveel liefjes hij op sleeptouw heeft? LOL.
Waarom zou hij vaste plantjes nemen?
Als je al slechte ervaringen hebt of wie weet ook seksuele is het geen aansporing hem weer op te zoeken.
Bovendien zijn veel jongens er niet zo van gediend achterna gelopen te worden.
Als hij interesse zou hebben, zou hij zelf wel initiatieven tonen.
Als twee mensen werkelijk iets voor elkaar voelen vinden ze ook wel een mogelijkheid tot contact.
Dus het ontbreken daarvan bewijst wel dat hij in elk geval geen moeite doet en jij blijft dromen van je prins op het witte paard.