Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Toekomst

Patrick
14 jaar geleden

Het klinkt misschien raar, maar is het mogelijk om iets te dromen wat nog moet komen??
Ik heb wel eens een droom, en die vergeet je dan vrij snel weer.. maar een tijdje later (dagen/weken) gebeurd precies hetzelfde in het dagelijkse leven, en dan heb je echt een soort deja-vu gevoel.. is het mogelijk om over de toekomst te dromen??

Patrick

14 jaar geleden
Beheerder

ja ik denk het wel, soms kotm het idd wel eens voor ja, maar dan is het iets wat persee moet gebeuren volgens het hiernamaals denk ik. maar ik hoop dat je snapt dat de toekomst niet te voorspellen is.

Mona
14 jaar geleden

ik denk wel dat het mogelijk is..
maar het gaat meestal niet precies zelfde..
ik heb dat ook wel eens.

14 jaar geleden
Beheerder

waarom denk je dat dan?

Patrick
14 jaar geleden

Dromen over de toekomst zou wel een gave zijn ;) hoop bied perspectief zeggen ze..

maar hoe verklaar je het dan, dat je het al eens eerder gezien hebt, het is toch een terugkerend iets, deja vu

Patrick

14 jaar geleden
Beheerder

ja idd, het is een deja vu, alleen over deja vu's is weinig te zeggen, ik ga er eens op internet naar kijken wat het nou precies is. 1 keer had ik ook dankzij een dejavu eem goed antwoord op school gegeven, nou was het niet belangrijk, maar het gaat om het idee.

14 jaar geleden

ja het is id nog steeds moeilijk om te verklaren wat het nou precies is.

Wenheerlen
14 jaar geleden

Hoi,

Dromen over de toekomst is (volgens mij) dromen over het patroon waar jij je in bevind in je leven, dat wil zeggen dat als jij het patroon blijft volgen waar jij je in bevind (je handelingen, gedachten, gedrag etc.) dat de droom daadwerkelijk uit kan komen. De meeste mensen onder ons blijven inderdaad langere tijd in patronen hangen dus is het redelijk goed voorspelbaar dat de dromen uitkomen. Ben je echter ineens van patroon gewijzigd (door stappen te nemen die je normaal anders zou doen of door heftige veranderingen in je leven) dan klopt de uitkomst van je dromen niet meer... Op die manier leg ik ook altijd de toekomstvoorspellingen bij kaartleggingen uit, ik hoop dat je er wat aan hebt.

Groetjes,
Wenheerlen