Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

sex met vriendin

M
15 jaar geleden

ik droomde dat ik een briefje kreeg van een goede vriendin (waarvan ik zeker weet dat ze niet op mij is) en daar stond op: je hebt mijn signalen niet ontvangen
daarna gingen naar mijn oude werk (ik hate het het daar)en daar hadden we sex?
wat betekend dit, ze heeft ook een vriendje die mij ook al niet mag dus maak ik me zorgen...

15 jaar geleden

Hoi M.

Deze droom kan ook dienen als een soort vlucht van de stressvolle werkelijkheid. Het is jouw manier om wat lichthartigheid en plezier te verkrijgen. Hieraan zou toegevoegd kunnen worden dat je zou moeten leren lachen om jezelf en om je fouten.


Wie droomt over zijn oude werk neemt niet alleen zijn werk mee naar huis, maar zelfs mee naar bed. De droom kan ons ook proberen duidelijk te maken dat we wat rustiger aan moeten doen, maar ook dat we juist wat meer door moeten zetten. De droom zelf moet hier meer duidelijkheid over geven. Soms stimuleren anders ons om bepaalde zaken te verwerken.

Meestal weerspiegelt haat( van je oude werk) in de droom de angst van de dromer om kwijt te raken wat hij tot nu toe had verworven. Zijn in de droom anderen jaloers op ons, dan hebben we in het waakbestaan waarschijnlijk te maken met een schuldgevoel.

Sex met iemand anders dan je partner in je droom duidt op ontevredenheid met de fysieke kant van jullie relatie. Aan de andere kant, het kan ook zomaar een speels fantasietje zijn. In zulke gevallen zal je merken dat je in je droom aanzienlijk minder geremd bent, en dat gevoel van avontuur mischien later kan overbrengen naar je bestaande relatie

Vrienden die we in de droom zijn meestal de schaduwen van onze eigen ziel.
Kijk maar wat je er mee kan.

Pak er zelf maar uit wat op jou van toepassing is.
Groeten H@ns
Hoi M