Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen dat uitkomen

15 jaar geleden

hoi hoi
ik ben dus valentina.
ik zit met een lastige vraag maar niemand of niets kan me een antwoord geven.
toen kwam ik hier en zag dat jullie eigenlijk ook er goed mee bezig zitten met dat droom gedoe..
en misschien kunnen we elkaar een handje vooruit helpen, wie weet.
toen ik acht jaar was had ik een super rare droom en dat speelt nog steeds ( na elf jaar) in mijn hoofd.
ik droomde dat mijn moeder en mijn oma ruzie hadden en dat ze dankzij mij het terug goed deden. maar na een poosje hadden ze ruzie met mij. in dat droom zag ik mijn moeder met een houtenzwaard in het hoofd van mijn oma gaan toen ze ruzie hadden.
maar daarna waren ze mij aan het achtervolgen met dat zwaard.
ik was aan het lopen en liep op een berg en zag mijn zusje in problemen (wat voor problemen dat weet ik nu echt niet meer) en ik draaide me om en zag mijn zusje dat ze me zielig naar me keek. dus keerde ik terug en nam haar hand vast en rende alle twee op de top van een berg. maar toen liet ze me struikelen en viel ik.
hoe ik val, viel ik in een riool. daar zat mijn opa met een net ( hij was een visser voor hij met pensioen ging) en leerde me hoe ik knoppen moest maken in dat net zodat de vangst niet kon weg zwemmen. en daarna gooide hij dat net op me, ik viel in dat riool. maar wat er daarna gebeurde weet ik totaal niet meer.

nu zit het zo, ik ben buiten gezet geweest door mijn moeder samen met mijn zoon.
mijn hele familie heeft tegen me getuigd dat ik geen goede moeder was.
mijn opa, dat eigenlijk mijn beste vriend altijd is geweest heeft ook tegen mij getuigd.
mijn zusje dat ik haar zo vaak heb geholpen met van alles wat je maar kan voorstellen was samen mijn mijn moeder in de rechtzaal.

nu is mijn vraag volgens jullie, zal er hier een verband tussen zitten?
vanwegen dat ik dat de laatste tijd vaker droom (maar in mijn droom ben ik nog steeds acht jaar oud.)?
of is het gewoon mijn fantasie die de dolle holl aan het draaien is?
of tenminste dat iemand weet wat dat droom eigenlijjk kan zijn.

alvast bedankt
groetjes

15 jaar geleden
Beheerder

ik denk het wel ja, persoonlijk denk ik dat het de les van je leven is, ik zal het ff zo vertelle om ruzies te ontlopen op deze site, maar ik heb geleerd dat je op aarde komt om dingen te leren, dit is denk een levens les omdat je er vrijwel grotendeels van je leven mee bezig bent. Het leven kan makkelijk en moeilijk zijn, en dat heb je aan je zelf te danken. het heeft namelijk met je vorige leven te maken, als jij mensen hebt gedood, krijg je het in dit leven te verwerken. een voorbeeld is dit he, het is wel zo, dus vandaar...

van me zelf wete ikd at ik in de 2e wereld oorlog ben omgekoomen ergens in een kerk, ik weet in welke dorpjes ik toen ben geweest, ik ben er tot mijn grote verbazing nog doorheen gereden, maar het ligt dus aan hoe je in je vorig leven geweest ben. hoe goed je leven wel niet zal zijn.

nelleken
15 jaar geleden

Dat je in je droom nog steeds acht jaar bent kan zijn omdat
je die periode in je leven het leukste vond

Ik heb het ook al gehad dat dromen uit komen vandaag zelfs nog
ik droomde dat iemand me ging aanrijden aan het achterstuk van mijn fiets
en dat er een jongen haard ging roepen

Vandaag rijd ik dus naar huis en plots rijd er een auto die in het midden vn de straat stil staat achteruit
en er was ook een jongen die hard riep het vreendste van al vind ik zelf dat de jongen uit mijn droom
als 2 druppels water op de jongen in het echt leek
en ik weet opsolut zeker dat ik hem nog nooit gezien had

raar toch??

annelies
15 jaar geleden

ik heb vaak dat ik iets aan het doen ben en da ik dan zo'n raar gevoel krijg van da ik da al eens heb meegemaakt .
weet iemand wat da betekent?
help mij!!!

kelly
15 jaar geleden

Ik heb paar dagen terug een zwarte kat gezien .
en sinds dien heb k dromen wie uitkomen
en er zijn raare dingen wie gebeuren
zoals ,:

dromen wie uit komen
ouders hebben veel ruzie.
maar mijn dromen wie uit komen zijn het ergst.
ik had een droom en k vond het best wel eng :

Ik Zat in een Hele grote zaal.
En we kregen beoordelingen.
Maar k had niet gewonnen
dus ik Lach eruit
dus k ging naar de wc
mijn zusje die kwam mee en die zei k wil ff gaan roken
en dat vond k wel oke
Maar in een keer ging k plassen
en k voelde het gewoon gebeurren
alleen k kon niet uit mijn droom komen
ik bleef in mijn droom .
& Het was heel eng .

15 jaar geleden

Het komt heel vaak voor dat er dromen uitkomen in het echte leven. Ikzelf heb dat ook vaak gehad. Sommige droom elementen vertellen al een beetje hoe je inelkaar zit. Als je bijvoorbeeld droomt over een kat of hond of iets anders, kun je opzoeken wat dat inhoud. Eigenlijk komen AL je dromen uit, alleen al als je kijkt naar kleine elementen. Op deze site kun je ze heel goed opzoeken, ik doe dat namelijk ook altijd, en het vreemde is dat ze altijd kloppen.

annoniem
15 jaar geleden

TEST

ANNONIEM
15 jaar geleden

ik heb dromen die wel vaak uit kommen en soms denk ik had het kunnen verkomen misschien allen mijn dromen spelen altijd met mijn zelf af
dus wie het over komt dat weet ik niet de plek is vaak bekend niet altijd

klein voor beeld wat er op 30 april is af gespeeld
mijn droom die week daar voor die lijkt 100 % op de gebeurtenis in Apeldoorn
allen in mijn droom knal ik op een groep mensen met een auto die voor een podium stonden allen ik kon wel uitstappen en renden naar de mensen die daar lagen allen een iemand zwaar gewond dat was mijn eigen opa en moest ik reanimeren en de ambulancen kon niet goed er bij kommen en toen werd ik wakker het is ook niet 100% het zelfden verhaal maar lijk zo verdomt veel op elkaar ik ben hier ook zeer erg van gesproken



er zijn ook dromen met zelf moord geweest dat ik zelf voor een trein ben gesprongen om dat ik een ziekten hat kangker en promt 2 dagen later op de zelfde plek als mijn droom is er een man voor de trein gesprongen deze man hat ook ziekte kangker dit is zo triest later bleekt ook een vader van een vriendin zijn dit is zo moeilijk en raar

verbeelde nis heb ook last van ik voel als bij mensen in de buurt loop hoe zij zich voelen boos verdriet ezv dit is zo moeilijk te bevatten en vooral bang dat mensen mijn ook niet willen geloven ik ken daarom nergens een en mijn vrienden zullen mijn nooit serieus nemen denk ik maar hoe doen weet jullie iets ?

15 jaar geleden

denk dat jou droom wel degelijk voorspellend is geweest alleen je ziet dat niet. als kind heb ik1 jaar bij mijn oom en tante gewoond omdat mijn ouders allebei moesten werken. 14 jaar geleden zag ik mijn ook voor het eerst weer terug na heel veel jaren, wat was ik blij, maar het gekke was dat die droom die ik in mijn kindertijd had over hem en mij maar door bleef gaan. In die droom reden we altijd op een weg waar in het midden een brug zat maar zodra we er over wilden was die brug weg. Ik heb die droom gehad tot ik bijna 37 jaar was. Mijn oom die al jarenlang was gescheiden en mijn moeder weduwe konden het goed met elkaar vinden. Hoe blij ik was hem terug te zien zo betreur ik nu de dag dat ik hem ooit terug heb gezien. Hij ging samenwonen met mijn moeder en twee jaar na dat ze zijn gaan samenwonen heeft hij de band tussen mijn moeder en mij finaal kapot gemaakt. 10 jaar heb ik geen contact met mijn moeder gehad tot vorig jaar op haar sterfbed. Die oom leefde al niet meer en toen besefte ik dat mijn droom wel degelijk een waarschuwing ws geweest. De kloof die hij tussen mijn moeder en mij maakte was dezelfde als de brug die in mijn droom maar telkens weg was. De ruzie tussen mijn moeder en mij was door hem niet te overBRUGGEN tot dat hij stierf. En ik vorig jaar bij mijn moeder heb gezeten in de laatste week voor ze stier, we waren er allebei van overtuigd zo is het goed.

Lady Mystiek
15 jaar geleden

beste ventriglia

persoonlijk denk ik dat er echt een heel sterk verband mee is . je droom geeft heel erg duidelijk aan wat er aan de hand is.
1:het feit dat je 8 jaar bent in je droom kan erop wijzen dat je je inerlijk kind zoekt. vaak hoor je dat kinderen staan voor onschuld.jij vindt dat je zelf en goede moeder bent geweest en dat je dus niet schuldig bent.

2: dat iedereen zich ineens tegen je keert kan de gebeurtenis van de rechtzaal voorstellen. jij bent onschuldig en je probeerde in je droom iedereen zoveel mogelijk te helpen(net zoals je in het echt het gedaan je hielp jou familie).maar hun keerde zich tegen jou. net zoals in e rechtzaal toen iedereen waarvan je het niet verwachte ineens tegen je getuigde.

MIJN ADVIES:
probeer zoveel mogelijk te ontspannen en praat met jou hele familie over wat je ervan vindt.
leg ze uit hoe zwaar het voor je is en dat je, je bedrogen voelt. vertel ze ook hoe hard je je best doet om een goed moeder te zijn.
jouw belangerijkste hoofdzaak is dat je er voor jou kind/kinderen bent. laat zien dat je ee goede moeder bent en dat je en dat je alles voor jou kind over heb.

ik wens je veel suc-6 en ik hoop dat mijn dat mijn reactie je een beetje helpt.

lost of love

Lady Mystiek

m
15 jaar geleden

zo te lezen heb je veel oude patronen in je familie die nog steeds uitwerken. Ik kan je maar een tip geven. probeer je eens in te lezen in familie opstellingen en probeer een keer zo'n opstelling uit waarin je een vraag stelt. Grote kans dat er allerlei zaken meespelen die niet over jou gaan, maar over de relaties in de generaties voor jou.
www.opstellingen.net kan je misschien verder helpen, anders kun je gewoon googlen en kom je genoeg tegen.
succes!

(........
15 jaar geleden

halo ik weet niet zo zekker of het een droom is maar
in mijn slaap voelde ik iets op me buik valllen en toen ik wakker werd zag ik een witte duif langs vliegen doorde raam heen ?

Jordy
15 jaar geleden

Hey Ik ben jordy ik kwam langs op deze site en vroeg me zelf ook af Ik heb en droom die komt zeker 1-3 misschien wel 4 keer per week voor en dat is dat ik me zelf van boven af zie voetballen Tegen en prof club Gek genoeg Speel ik nu misschien wel binnekort op aardig niveau Ik ben zelf keeper en zie me zelf dus lopen op dat veld En zulke dingen heb ik niet alleen Zie vaak Dingen in me gedachten die uitkomen en kan heel erg goed voelen wat iemand voelt/denkt Ik ben 17 En ik heb het eigenlijk pas sinds ik met en medium in contact ben gekomen En vriend van mij is dat En Die zei ik geef je me kracht ook en deel Ik dacht bijmezelf het zal allemaal wel zo wezen allemaaal leuk en aardig maar ik ben me er zelf nu wat aan het in verdiepen En ik weet niet wat ik hiermee moet doen Ik krijg die droom Constant enzo..

Ik hoop dat iemand en berichtje kan achterlaten Dankjewel.

Groetjes jordy

15 jaar geleden

He jordy,

dat gevoel van jou ken ik ook.
ik heb soms ook dromen dat soms in de zelfde week of maanden en jaren later terug komt. het is gek ik weet dan precies wat mensen willen zeggen of denken. best eng maar soms heb je gewoon uitjezelf een gave.

groetjes paard

Liana
14 jaar geleden

Hoi
Ik heb dus ook heel vaak dromen gehad die uitkwamen maar heel vreemd is dat ik dit nu al een tijd niet meer heb gehad. Nu heb ik terug zitten denken wanneer heb ik dat eigenlijk nog gehad. De laatste keer dat ik het heb gehad was toen ik zwanger was van mijn zoontje. Nu is hij 8 maanden en heb sinds hij geboren is nooit meer een droom gehad die uitkwam. Mijn zoontje slaapt heel ligt en moeilijk, wordt ook vaak wakker 's nachts nu denk ik wel eens dat hij misschien nu mijn dromen heeft.

Meestal zijn het gewoon dromen waar ik inderdaad ook in voor kom net als hier al eerder getypt is maar zoals het verhaal hier onder volgt. Dat is namelijk een droom dat ik alleen droom ..... is dood. Ik zal hier onder twee voorbeelden van dromen typen want heb het zo vaak gehad.

Voor die tijd dat ik zwanger was had ik ook altijd dromen die uitkwamen. Bijvoorbeeld er was een ongeluk bij ons in de buurt gebeurd dit was een zwaar ongeluk ben niet gaan kijken maar wij zagen alleen zwaailichten en een ambulance onder politie begeleiding heel hard voorbij scheuren. De ochtend erna werd ik wakker (ik had echt de persoon niet gezien want ben nog niet eens in de buurt van het ongeluk geweest) ik werd wakker en ging naar beneden en zei tegen mijn moeder weet je al wie het is van het ongeluk mijn moeder wist het niet en toen zei ik. Ik denk dat het het meisje is wat hier op de hoek woont. Mijn moeder zei ik weet niet wie het is. De dag daarna was mijn moeder werken en belde mij op hoe wist jij dat het dat meisje bij ons op de hoek was ik zo ja weet niet zeker heb gewoon gedroomd. Nou en idd ze was het echt vreemd.

Ik heb ook een keer gedroomd dat mijn vriend met een ander meisje naar de bioscoop ging maar hij had gezegd tegen mij dat hij met vrienden zou gaan. Mijn zus kwam ‘s avonds thuis en zei waar is dennis. Ik zo waarom vraag je dat? Zei zei toen niks zeg is toen zei ik met een ander wijf naar de bioscoop, nee geintje met vrienden naar de bioscoop. Toen keek mijn zus heel raar naar mij en zei dat ze hem inderdaad met een anders meisje bij de bioscoop had gezien. Dat is zo raar allemaal.

Mijn zoontje heeft 2 namen en zijn tweede naam is de naam van mijn overleden oom. Toen hij nog niet geboren was noemde ik zijn namen een paar keer hard op om te kijken of we het echt mooi zouden vinden en toen ineens schrok ik van iemand die 1 seconden langs mij stond. Toen wist ik het zeker mijn zoontje krijgt die naam zei mijn vriend en ik.

Groetjes

Rebecca.
14 jaar geleden

hee,
ik heb dat ook, dromen die uitkomen, dat is best wennen, maar vaak kan ik het wel hendelen.
veel succes ermee allemaal!
groetjes, Rebecca. 12 jaar.

nana
14 jaar geleden

dat heb k ook heel vaak anelies
en het betekent gwn dat je er hebt over gedroomd het is niet
erg en je kunt het (als het erg is) tegenhouden dat is dat gevoel
het is een soort alarm dat afgaat zo kun je stoppen en dat kan
je helpen geloof me zo bespaarde k my vriendin veel pyn

14 jaar geleden

Ik ga niet alle reacties lezen (ff geen zin in:P)

"toen ik acht jaar was had ik een super rare droom en dat speelt nog steeds ( na elf jaar) in mijn hoofd.
ik droomde dat mijn moeder en mijn oma ruzie hadden en dat ze dankzij mij het terug goed deden. maar na een poosje hadden ze ruzie met mij. in dat droom zag ik mijn moeder met een houtenzwaard in het hoofd van mijn oma gaan toen ze ruzie hadden.
maar daarna waren ze mij aan het achtervolgen met dat zwaard.
ik was aan het lopen en liep op een berg en zag mijn zusje in problemen (wat voor problemen dat weet ik nu echt niet meer) en ik draaide me om en zag mijn zusje dat ze me zielig naar me keek. dus keerde ik terug en nam haar hand vast en rende alle twee op de top van een berg. maar toen liet ze me struikelen en viel ik.
hoe ik val, viel ik in een riool. daar zat mijn opa met een net ( hij was een visser voor hij met pensioen ging) en leerde me hoe ik knoppen moest maken in dat net zodat de vangst niet kon weg zwemmen. en daarna gooide hij dat net op me, ik viel in dat riool. maar wat er daarna gebeurde weet ik totaal niet meer. "

Het komt zo een beetje over alsof iedereen je de rug keert, zoals je later in je verhaal uitlegt.
Je oma en moeder hebben ruzie, daarna beginnen ze beiden tegen jou.
Jij helpt je zusje en rent samen een berg OP, (samen ontwikkelt ofzo) vervolgens laat ze jou struikelen dus zij laat je ook vallen.
Je valt in een riool...soort van put mischien? dus door dat ze zo tegen je doen ben je in een put gevallen..
Je krijgt dus nog een net over je heen waar je moeilijk uit kan komen aangezien het voor vangst is die zo niet vrij komt.
---

Als ik jou was dan zou ik hoe dan ook hoe zwaar je het ook hebt, hoeveel mensen je de rug ook gekeerd hebben,
Die knopen uit het net halen (dus verwerken en vergeven) en terug naar boven zwemmen, (uit de put komen)
En een beter leven leven met je zoon!;)

Anoniempjééh
13 jaar geleden

hey, ik heb al van mijn 10 jaar dromen die uitkomen.. Mijn moeder gelooft mij maar zij is ook de enige die het weet.
Ik stond eens op en zei dat ik droomde dat iemand uit de familie dood ging.. maar ik kon geen naam noemen.
Een uur later kregen we telefoon dat mijn opa's kozen was overleden..
Sinds dien kreeg ik meer en meer dromen.
Ik vertelde over een vrouw tegen mijn mama die ik over droomde, op een nacht moest ik haar redden want haar kamer stond in brand.
Ik hielp haar in men droom, en alles was verbrand heel haar kamer was kapot maar het enige die niet kapot was, was haar beeld van Maria.
Drie dagen later bleef ik piekeren over de droom die ik had gehad.
En toen deed ik iets wat ik nooit deed, ik keek in de krant en zag de vrouw uit mijn droom, en het verhaal die ik had verteld aan mijn mama stond er letterlijk in de vrouw woont in een rusthuis en haar kamer stond in brand.. In mijn droom hielp ik haar
maar in de krant stond er dat een verpleegster of verzorgende haar geholpen had. Mijn moeder was er niet goed van, dat alles tot in detail in het krantenartikel stond.. En al die dingen had ik drie dagen geleden verteld.
Er stond ook een foto bij en daar zag je duidelijk het beeldje opstaan en die was nog wit en niet kapot. Al de andere dingen waren zwart door de brand..
Nu heb ik nog steeds dromen die uitkomen en ik heb al zo'n gave en ben pas 14..
Ik kan dus eigenlijk via mijn dromen dingen voorspellen..
Het is maar nu dat ik ouder wordt dat het sterker wordt die gave.. Maar hoe moet ik daar mee omgaan?
Als je dit zou vertellen tegen mensen.. Verklaren ze je GEK!
Dus via deze weg probeer ik mensen zoals ik te vinden.. Het klinkt misschien raar maar ik ben bang van mijn eigen gave.. Zou ik nog meer kunnen dan 'dingen voorspellen'??
Ik zit met duizenden vragen. Hopelijk krijg ik via hier antwoorden op mijn vragen..

AUB, ik ben zeker dat er meer mensen zijn die dit meemaken.. REAGEER hier dan op!

13 jaar geleden

hoi

ik heb ook zulke dromen de een minder erg dan andere

ook heb meerdere familie leden wist ik dat zal dood zouden gaan.

maar familie uitje of verjaardag weet ik hou het gaat verlopen of dingen tv weet ik soms al enz.

maar soms snap alleen waarom weet ik nu dan zeg he.

maar betekend wel dat heel telephatische bent en hooggevoeligheid bij heel hoog is.

verdiep daar maar is dan kun nog veel meer.

natuurkundig/energetische therapeut/droomanalist

lidewij

bram lemmen
13 jaar geleden

hallo

ik heb zelf al in 4 dagen 19x z'n aparte droom gehad die was uitgekomen
het begon toen ik 12 was

ik droom iets wat ik nog nooit gezien heb, een persoon, onderwerp,teksten,zelf gewoon werk
en na een paar weken,zelfs 1 jaar komen ze ineens tevoorschijn,een soort déjà vu momenten.
ik weet wel,als ik ze heb, dat er die dag iets gebeurd wat ik niet tegen kan houden,
ze zitten tussen de paar seconden en tot nu toe mijn langste 13 min.

is het een gave, kun je het onder controle krijgen,

graag zou ik wat uitleg willen hebben over deze "dromen"

Mvg.bram lemmen

13 jaar geleden

hallo bram

nee je kunt niet onder bedwang houden.
wat je kunt doen als je gedroom het direct op schrijven elke keer als je gedroomt heb zo kun je patroon zien.
verder als het uit komt kun je denken waarom wist ik het toen al en wat is er zo belangrijk aan dit moment.
maar dat best lastig want soms weet ik zelf ook niet hoor.
wat wel zo is dat iets aan geven wat belangrijk is voor of een persoon,of dingen die gaat doen ,er zit een leerproces in.
en is belangrijk voor je doel en spirituele groei.
en soms je veel dromen in periode en soms een hele tijd niet.
het verschil met gewone dromen is dat veel echter zijn je kunt beter onthouden en helder zijn.
en soms in herhaling vallen. en ze komen uit.en ontkomt er niet aan.
de dingen die meemaakt de maken wie bent.

oja jij bent ook hoogevoelig dat betekent dat spanning en sfeer en energie van andere kunt voelen.
en pijn en verdriet enz

hoop dat hier wat aan heb.

vriendelijk groeten,

lidewij natuurkundig therapeut/energetische therapeut droomanalist

geheim
13 jaar geleden

hallo,

ik heb vaak dromen die uit komen
ik voel dingen aan als er iets gebeurd
mijn vriendinnen en vrienden droom ik vaak over en vaak verteld me vriendin een verhaal wat ik allang heb gedroomd is dit normaal?
aub een reactie

claritza
12 jaar geleden

ik droomde dat ik een kleine discutie had met een nederlandse man in een cafe hij zei me iets en in antwoorde terug hij vondt het niet zo leuk en toen wilde hij mij slaan heb ik hem gewaarshuw van slaat me niet omdat ik zwanger ben en als jij een grote probleem niet wil en de bak in wil gaan moet je geen vinger op me lijf zetten toen werd ik wakker

dyon1
12 jaar geleden

hoi

ik heb ook last van zoiets alleen ik heb het anders dan jullie ik heb dromen die uitkomen alleen

deze dromen onthoud ik niet ik heb iets ergs meegemaakt en bij deze gebeurtenis (bijne doodgeslagen worden door man met een bivak)

op dat moment toen ik de klappen kreeg wist ik dat ik dit eerder had gedroomd die vorige avond maar die droom

wist ik de volgende dag niet, ik heb nu vaker zo'n dromen die uitkomen ik zat gisteren fifa te spelen ik werd ingezoemd op het beeld

en ik wist dat ik dit de vorige avond had gedroomd en op deze momenten dat ik dit heb krijg ik een tintelende tong en ik hoor niks meer

ik weet niet wat ik hiermee moet deze ervaringen zijn redelijk eng en ik heb ze steeds vaker ook bij minder leuke gebeurtenissen

ik heb dit voor het eerst gehad met de zware mishandeling heeft dit hier iets mee te maken

of ben ik paranomaal ik word hier nooit niet om sirieus genomen en ben 15 jaar
alstublieft kan iemand mij antwoord geven. B.V.D.